Select Menu

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μπαίνει ξανά η υπόθεση της εξαφάνισης 502 παιδιών Αλβανών Ρομά από το κρατικό ίδρυμα Αγία Βαρβάρα, εφόσον προσκομιστούν από οποιονδήποτε νέα στοιχεία.

Οι δικαστικές αρχές είναι έτοιμες να ανοίξουν και πάλι τον φάκελο, μετά τη χθεσινή παρέμβαση στη Βουλή του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου. Για την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση είχε διαταχθεί το 2004 ποινική προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ωστόσο στο πλαίσιο αυτής δεν προέκυψαν στοιχεία διάπραξης αξιοποίνων πράξεων με αποτέλεσμα η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο το 2005. Πράξη την οποία επικύρωσε και εισαγγελέας Εφετών.

Πλέον οι αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί ξεσκονίζουν και πάλι τα στοιχεία και εφόσον προσκομιστούν από οποιονδήποτε πολίτη ή φορέα νέα στοιχεία τότε θα ανασύρουν από το αρχείο το σχετικό φάκελο προκειμένου να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

http://www.makeleio.gr

Παρακάτω παραθέτω αυτούσια τα σχόλια μίας αναγνώστριας για το συγκεκριμένο άρθρο...

Λάθος άνθρωποι βρίσκονται σε λάθος θέσεις...
Τελικά είναι οι διεφθαρμένοι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία ή μήπως η εξουσία δημιουργεί διεφθαρμένους ανθρώπους;


ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Δηλαδη για να ανακεφαλαιωσουμ ε : το 2005 οι αρμοδιοι δικαστικοι λειτουργοι ,εκριναν οτι ναι μεν εξαφανιστηκαν 502 παιδια (και μαλιστα απο κρατικό ίδρυμα !δλδ απο ''τας χειρας'' της πολιτειας!) αλλα -παρα ταυτα-κανεις δεν διεπραξε αξιοποινες πραξεις και κανεις δεν φερει την ευθυνη ?!!δλδ εγκλημα διεπραχθη μεν ,ευθυνες δεν διαγνωστηκαν δε ! Τα παιδια εξατμιστηκαν;αυ τοναφλεγησαν;..ευγε στους κρινοντες αμεροληπτους και ευσυνειδητους δικαστικους λειτουργους!''ενιψαν τας χειρας τους΄΄! ΣΤΗΝ συνεχεια(του σουρεαλιστικου αυτου εργου) δε,ΕΠΙ ΟΧΤΩ(!) ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ(ΕΙΣΑΓΓ ΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ φερ΄΄ ειπειν,ΔΙΚΗΓΟΡΙ ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πχ, Η ΒΟΥΛΗ ... βρε αδερφακι μου ) ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ - με αυτην την ΑΚΡΩΣ ..ΠΕΡΙΕΡΓΗ αλλα και ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και την τυχη αυτων των παιδιων;το 2013 -μετα απο επερωτηση ..βουλευτη(!)-(ανα)ζητειται.. ενημερωση(!).ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;


ΕΛΛΗΝΙΔΑ(συνεχεια):
ΕΡΩΤΩ:ΑΥΤΟΙ τωρα καταλαμβανουν ακομα τις θεσεις τους; ;Προηχθησαν κι ολας μηπως;καποιο εξ΄΄αυτων... ΄΄ευδοκιμως΄΄ επερατωσαν την θητεια τους και συνταξιοδοτηθηκαν;Ενω αλλοι απο την -εναλλασσομενη μπλε/πρασινη - πολιτικη ηγεσια συνεχιζαν και συμμετειχαν σε εκλογες ;;ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕ Σ ...ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΔΕΝ ΄΄ΠΗΡΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ΄΄;;...τωρα θα μου πειτε:γιατι;μηπ ως ειχαν ''παρει μυρωδια΄΄ απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;(τι στο ''καλο'' με σκαφανδρα περιφεροντουσαν στην βουλη); ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ/ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, με τον εναν η τον αλλον τροπο, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ,κατα το μεριδιο της ευθυνης που φερουν ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ;;;;Π ΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΩΣ;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top