Select Menu

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, απέρριψε με ισχνή πλειοψηφία την Τετάρτη, οποιαδήποτε τροποποίηση που είχε ως στόχο να σταματήσει τη χρηματοδότηση του προγράμματος παρακολούθησης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA).


Η τροπολογία, κατατέθηκε μετά την αποκάλυψη από τον πρώην πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν, για την ευρείας κλίμακας παρακολούθηση και συλλογή τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών αρχείων από εκατομμύρια αμερικανούς πολίτες.

Η τροπολογία που υποστηρίχθηκε από ένα ευρύ συνασπισμό πολύ συντηρητικών μελών του κινήματος του Τσαγιού και απορρίφθηκε με 217 ψήφους κατά και 205 υπέρ ήταν η πρώτη κίνηση για να περιοριστεί η προσπάθεια παρακολούθησης από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας.

Πηγή: Reuters, AFP, ANA-MPA

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top