Select Menu



Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν εκεί… Πιο δυνατός και αποφασισμένος από ποτέ. Δίπλα του στάθηκαν άνθρωποι και κινήματα από κάθε γωνιά της Αθήνας! Το κάλεσμά του είχε μεγάλη ανταπόκριση!

Το ΧΩΝΙ βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος από νωρίς. Ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν.
11
Ο Στέλιος, το παιδί που θαυμάζει όλη η Ελλάδα, ο γιατρός που αγωνίζεται και προσφέρει σε κάθε συνάνθρωπο, ήταν χαμογελαστός και αποφασισμένος. Το μήνυμά του ξεκάθαρο… Τα πάντα είναι δυνατά, όλα γίνονται, καθετί ανατρέπεται και «διορθώνεται»!

12

Οι πολιτικές που ακολουθούν οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και έφεραν την κοινωνία στην καταστροφή δεν είναι ανίκητες. Ο Στέλιος το πιστεύει και το φωνάζει… Και μας καλεί να δώσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Βασίλης Νούσης:


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top