Select Menu

Μια βόλτα στην Βαρβάκειο αγορά θα πείσει και τον πιο δύσπιστο αναγνώστη ότι όλοι οι έμποροι χρησιμοποιούν ως υπαλληλικό προσωπικό λαθροματανάστες. Μια βόλτα με το αυτοκίνητο απο το Σχιστό ίσαμε την Κόρινθο επισκεπτόμενοι τα βενζινάδικα θα διαπιστώσει ότι οι υπάλληλοι των πρατηρίων βενζίνας είναι όλοι λαθρομετανάστες.



Τέλος όποιος βρεθεί στον Πειραιά και επισκεφθεί τα καταστήματα θα διαπιστώσει ότι σχεδόν όλοι οι
υπάλληλοι είναι λαθρομετανάστες.

 Τι συμβαίνει άραγε στην εποχή της κρίσης, τρελάθηκαν οι Έλληνες και δεν θέλουν να εργασθούν; Έτσι διατείνονται κάποιοι ακροδεξιοί και κάποιοι κρυφοί συμμάχοι τους που λένε ότι ανήκουν στην αριστερά. Λένε, δηλαδή, ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να δουλέψουν σε παρακατιανές εργασίες. Μα πριν λίγο καιρό στα καταστήματα αυτά απασχολούντο Έλληνες . Δεν λένε την αλήθεια . Δεν λένε ότι απολύθηκαν οι Έλληνες εργαζόμενοι και στην θέση τους προσληφθηκαν λαθρομετανάστες με τα μισά χρήματα και χωρίς ασφάλιση. Και μην μου πείτε ότι ό έμπορος στην Βαρβάκειο αγορά που αγοράζουμε κρέατα ζαρζαβατικά και άλλα τρόφιμα ή ο εστιάτορας στον Πειραιά ενδιαφέρεται αν ο αλλοδαπός λαθρομετανάστης πάσχει απο ηπατίτιδα ή κάποια άλλη μολυσμάτική ασθένεια Το μόνο που τον ενδιαφέρει τον εργοδότη είναι να πληρώνει όσο τον δυνατόν λιγώτερα χρήματα για το προσωπικό που απασχολεί και να κάνει την δουλειά του.
Έτσι σταθερά απομακρύνεται το Ελληνικό εργατικό δυναμικό και περιπίπτει στην εξαθλίωση. Όποιος τολμήσει και αναφέρει κάποιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες υπάρχει έτοιμη λάσπη απο τους αποκαλούμενους αριστερούς . Τον αποκαλούν φασίστα, ρατσιστή , εθνικιστή και τον ρωτούν στο τέλος αν πρέπει να βασανίσουν και να σκοτώσουν τους λαθρομετανάστες. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορούν και σαν άνθρωπο με εγκληματικά ένστικτα, δηλαδή από φύση εγκληματία .... Δεν τον ρωτάει κανείς άν έχασε την δουλειά του, αν δεν έχει να ταίσει τα παιδιά του.

Κάποτε παρεμβαίνει και η άλλη σύμμαχος προς τους λεγόμενους αριστερούς ομάδα, η χρυσή αυγή . Πάει στα καταστήματα που χρησιμοποιούν λαθρομετανάστες και πιέζει τους εργοδότες να τους διώξουν κα να πάρουν Έλληνες . Με χάρα προθυμοποιούνται οι εργοδότες αλλα με όχι καλύτερους όρους από αυτούς που εργάζονται οι λαθρομετανάστες. Προσφέρουν και οι δύο μεγάλη εξυπηρέτηση ..... Οι λεγόμενοι αριστεροί κάλυψαν την πρόσληψη των λαθρομεταναστών γιατί " και αυτοί άνθρωποι είναι και πρέπει να ζήσουν ", λες και οι Έλληνες δεν είναι άνθρωποι, και οι χρυσαυγίτες ισοσκέλισαν το κακό με τα μεροκάματα των λαθρομεταναστών να προσλαμβάνουν Έλληνες. Οι κερδισμένοι φέρονται οι εργοδότες και χαμένοι οι Έλληνες εργαζόμενοι. Στην περίπτωση της ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ οι εργοδότες μετά τα επεισόδεια δεν ζήτησαν καν Ελληνικό εργατικό δυναμικό διότι ούτε καν το ανέφεραν στον ΟΑΕΔ της περιοχής. Παρ όλα αυτά βγήκαν οι παπαγάλοι και διατείνοντο ότι δεν πατήσε κανένας Έλληνας να ζητήσει δουλειά. Πως να ζητήσει κάποιος Έλληνας δουλεία; ποιός θα του την δώσει; το Έλληνικό κράτος που επενδύει στους λαθρομετανάστες; οι εργοδότες που κοιτάνε να ξοδέψουν το λιγώτερο που μπορούν; Ποιοι να βοηθήσουν οι χρυσαυγίτες; τα τσιράκια των εργοδοτών; Μήπως θα περίμενε κανείς να τους βοηθήσουν οι λεγόμενοι αριστεροί; αυτοί είναι απασχολημενοι σε αντιρατσιστικά τσιτάτα. Την εξαχρείωση του κράτους και την εξαθλίωση του έθνους ούτε που την βλέπουν. Μοιραία ο Ελληνικός πληθυσμός οδηγείται στόν αφανισμό . Οι εργοδότες μπορούν να συμπιέζουν τα μεροκάματα μιας και τα συνταγματικά δικαιώματα των Έλλήνων έχουν ανασταλεί. Η εξαθλίωση των Ελλήνων θα τους αναγκάσει στο τέλος να εργάζονται με καθεστώς δουλείας. Οι χρυσαυγίτες θα έχουν επιτελέσει το έργο τους και οι σύμμαχοι τους που λένε ότι είναι αριστεροί θα έχουν πετύχει να παγκοσμιοποιήσουν και να εξαθλιώσουν και τέλος να αφανίσουν τον Ελληνικό λαό .

Τα φασιστοειδή της " ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ " κατηγορούν εμάς, τους Έλληνες πατριώτες οτι θέλουμε να διοργανώσουμε " προγκρόμ " ενάντια στους λαθρομετανάστες, για να αποφύγουν το πραγματικό επίδικο :Το ότι δηλαδή για την μοίρα των λαθρομεταναστών στον τόπο μας, γιά τούς τρόπους που πρέπει να αντιμετωπιστεί η παράνομη είσοδός τους, η παραμονή τους και τέλος η νομιμοποίησή τους ή όχι στην Ελληνική εθνική επικράτεια, ο μόνος που έχει δικαίωμα να αποφασίσει, είναι ο ίδιος ο Ελληνικός λαός και κανείς άλλος στην θέση του ..... Ξέρουμε βέβαια τι θα κάνουν και τι έμπρακτες συκοφαντίες θα επιστρατεύσουν ενάντια σε αυτήν την θέση, τόσο τα χιτλεροφασιστικά χρυσαύγουλα, όσο και η συνεργάτιδα στο κοινό τους έργο, τροτσκιστοφασιστική " ΑΡΙΣΤΕΡΑ " .... Τόσο οι μεν, όσο και οι δε, όπως και καθένας μας, γνωρίζουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα ... Και οι μεν χρυσαύγουλοι θα πουν ναι σε ένα δημοψήφισμα, που το μόνο ζήτημα που θα τεθεί προς ψήφησιν θα αφορά την παραμονή η εκδίωξη όλων των ξένων, χωρίς διακρίσεις, αφήνοντας υπόνοιες ότι ετοιμάζεται για " προγκρόμ " .... και η " ΑΡΙΣΤΕΡΑ " θα επικαλεστεί τον αναπτυσσόμενο " ρατσισμό " του Έλληνα γιά να του αρνηθεί το δικαίωμα να αποφασίσει, στηριζόμενη και στα επιχειρήματα που θα της προσκομίσει η θέση του χρυσαυγισμού .... Και οι δυό θέλουν τους λαθρομετανάστες, και κάνουν ό,τι μπορούν για να τους κρατήσουν .... Γιατί κινούνται στην βάση της αυτής " λογικής ", επιδιώκοντας την επίτευξη των αυτών αποτελεσμάτων .... Κοινούς γαρ εργοδότες υπηρετούντες ......

ΗΛΙΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΑΚΗΣ

Αναρτήθηκε από to koutsavaki

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top