Select Menu

Γράφει ο Κούρκουλος

Πόσους τέτοιους Έλληνες "σκότωσε" η συμμορία της Μέρκελ; Πόσες αυτοκτονίες έγιναν στην Ελλάδα, εξαιτίας της σημερινής οικονομικής κρίσης; Αυτοί οι νεκροί δεν πρέπει να δικαιωθούν; Μέχρι πότε η Γερμανία θα σκοτώνει Έλληνες και δεν θα αποζημιώνει ποτέ. Κάθε φορά που αισθάνεται δυνατή, θα "πυροβολεί" την Ελλάδα, επειδή απλά είναι "τζάμπα" και δεν έχει για την ίδια το παραμικρό ρίσκο; Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει. Ας αναλάβουν τα ελληνικά δικαστήρια σε συνεργασία με διεθνείς οίκους εκτιμητών και εμπειρογνωμόνων να κάνουν αποτίμηση της ζημιάς της τελευταίας γερμανικής επίθεσης και μετά ας πάει η Ελλάδα επισήμως στα διεθνή δικαστήρια να ζητήσει αποζημιώσεις …Νέες αποζημιώσεις για τα νέα εγκλήματα της Γερμανίας.

Οι πόλεμοι και οι κατακτήσεις δεν γίνονται μόνον με σφαίρες και βόμβες. Γίνονται και με χρήματα και προδοσίες. Γίνονται και με "καθρεφτάκια" και προδότες. Να πάμε στα διεθνή δικαστήρια και ν' αποφανθούν κι αυτά για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα …Τη στάση της ευρωπαϊκής Γερμανίας απέναντι στην ευρωπαϊκή Ελλάδα …Τη στάση εταίρων απέναντι σε εταίρους …Να δούμε πόσο "κόστισε" στον ελληνικό λαό η σχεδόν εικοσαετής γερμανική "επίθεση" για την υποτιθέμενη ευρωπαϊκή ενοποίηση …Να δούμε τι άρπαξαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα με πρόφαση την οικονομική προβληματικότητα, την οποία της προκάλεσαν οι ίδιοι …Να δούμε τι άρπαξε η Siemens από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Deutsche Telekom από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Hochtief …Να δούμε τι άρπαξε η Lufthansa …Να δούμε τον ρόλο της Lidl, της Praktiker, της Media Markt ή της Saturn στην ελληνική αγορά


Αυτά συμβαίνουν όταν ο "βόθρος" του πεζοδρομίου μπαίνει στα "σαλόνια" και ασκεί διεθνή πολιτική. Παράλληλα οι Γερμανοί "εκπαιδεύονται" μέσω των γερμανικών ΜΜΕ να παριστάνουν μόνιμα τα θύματα, για να αποτρέψουν τους Έλληνες ν' αναζητήσουν το δίκιο τους στα ελληνικά και τα διεθνή δικαστήρια. Με τον τσαμπουκά του ισχυρού και τα διεθνή ΜΜΕ στη διάθεσή τους, αρπάζουν αυθαίρετα την ηθική "νομιμότητα" και πετάνε τον "μουντζούρη" της απατεωνιάς στον αδύναμο λαό, ο οποίος είναι "αλυσοδεμένος" από τους ίδιους και τους προδότες που τον κυβερνούν. Μιλάμε για αθλιότητα. Όποιος προλάβει να "κλάψει" πρώτος, εμφανίζεται σαν αδικημένος, που δεν θέλει να εξετάζεται περαιτέρω η υπόθεση. Αν είσαι αξιοπρεπής και περιμένεις να βρεις το δίκιο σου, θα το χάσεις από τους "κλάψες" πριν καταλάβεις τι έγινε.

Όμως, όλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξη για την ιδιωτική εβραιογερμανική συμμορία, η οποία —ελέω εβραϊκών τραπεζών— κυβερνά τον γερμανικό λαό. Θα συρθούν στα διεθνή δικαστήρια θέλουν δεν θέλουν. Η Νέα Τάξη καταρρέει και δεν έχουν στη διάθεσή τους τον χρόνο, που απαιτεί ο σχεδιασμός τους. Είμαστε σίγουροι πως όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα οδηγηθούν στη διεθνή δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι λόγοι είναι πλέον προφανείς. Αν αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα πλήττεται από μια πρωτοφανή φτώχεια, εξαιτίας του "κτήνους" του Ρήνου, αυτό δεν πρέπει να το πληρώσουν οι υπεύθυνοι; Έναν άνθρωπο δεν τον σκοτώνεις μόνον με σφαίρες. Τον "σκοτώνεις" ακόμα και με τη φτώχεια όταν τον ληστεύεις. Τον "σκοτώνεις", όταν δεν του δίνεις δικαίωμα να ονειρεύεται και να ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top