Select Menu

H ανεργία oδηγεί στην απόγνωση τους πολίτες

Γράφει ο Κούρκουλος

Η ελληνική πρωτιά για την οποία κανείς Έλληνας δεν είναι υπερήφανος... - Ταϊλάνδη, Ουκρανία και Σιγκαπούρη αποτελούν «πρότυπα» σε αντίθεση με την ντροπιαστική θέση της Ελλάδος που είναι χειρότερη ακόμη και από της Νιγηρίας
17/07/13

Στην ντροπιαστική "πρώτη" θέση παγκοσμίως βρίσκεται η χώρα μας με βάση τα ποσοστά ανεργίας, επιβεβαιώνοντας τον χειρότερο δρόμο που μας οδήγησαν οι πολιτικές επιλογές των αποτυχημένων κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Μπορεί η Ελλάδα να κατατάσσεται στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, όμως στοιχεία όπως η ανεργία δείχνουν ότι όχι μόνο δεν μας ανήκει κάποια θέση εκεί, αλλά ίσως μας αρμόζει μία στον "Τρίτο Κόσμο", εκεί που τα στοιχειώδη γίνονται ζητούμενα...

Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι αναλυτές που με σκωπτικό ύφος συμβουλεύουν τους Έλληνες να μετακομίσουν στην Ταϋλάνδη, η οποία διαθέτει το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας, ενώ συνδυάζει πολύ καλό κλίμα και εξαίρετο... τοπίο!

Δεν είναι μάλιστα καθόλου άσχημη ιδέα, αν λάβει κανείς υπόψιν του τις εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ που κάνουν λόγο ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2014 το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα θα έχει φτάσει στο 28,2%.





Πηγή : www.bankingnews.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top