Select Menu

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κόντρα του Γ. Στουρνάρα με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο υπ. Οικονομικών ανέφερε στον Αντώνη Σαμαρά ότι βρίσκεται στη θέση αυτήν από πατριωτικό καθήκον και του ζήτησε να επιβάλλει την κομματική πειθαρχία ώστε να σταματήσει η αμφισβήτηση των βουλευτών της ΝΔ.

Ο Στουρνάρας προειδοποιεί μάλιστα ότι σε περίπτωση που δεν περάσει η νέα φορολογία των ακινήτων όπως την εισηγείται, χωρίς αφορολόγητο, θα υπάρξει υστέρηση στα έσοδα 1,2 δισ. ευρώ, που θα πρέπει να καλυφθεί από νέα περικοπή σε μισθούς και συντάξεις ή κάποιον άλλον φόρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στουρνάρας έχει μιλήσει και με εκπροσώπους των δανειστών της Ελλάδος, προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση που διαμορφώνεται και να τους ζητήσει να "πιέσουν" και αυτοί από την δική τους πλευρά.

Ήδη οι "σεναριολόγοι" αναφέρουν ότι ενδεχομένως θα τεθεί δίλημμα από την πλευρά της τρόικας "φόρος τύπου Στουρνάρα στα ακίνητα για εκταμίευση της επόμενης δόσης".

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top