Select Menu

Σωρηδόν αποχωρούν βασικά στελέχη και εθελοντές απο το κόμμα-κίνημα του Πάνου Καμμένου και όλοι είναι...πικραμένοι κι αηδιασμένοι! Οπως πληροφορηθήκαμε, υπάρχουν ολόκληρες ομάδες εθελοντών που έχουν αποχωρήσει μαζικά, αλλά δεν το γνωστοποίησαν και μόλις είδαν την επώνυμη αποχώρηση της Νατάσας Αραβανή, ακρετοί απο αυτούς ανέρτησαν στους τοίχους τους στο facebook τις δικές τους αποχωρήσεις!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε σήμερα πριν λίγο καπάκι και η αποχώρηση του ιδρυτικού στελέχους των Αν.Ελ. Ζώη Κολιού, ο οποίος σήκωσε το κείμενο της αποχώρησής του πριν λίγο στο facebook!

O κ. Κολιός, που πριν απο μερικές εβδομάδες είχε δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του στην εκπομπή του WEB RADIO του Λόγιου Ερμή "Πύρινα Ψέμματα", πήρε τελικά την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά απο το κίνημα που αυτός ο ίδιος μαζί με τον Καμμένο είχαν ιδρύσει. Στην ανακοίνωσή του, αφήνει σαφέστατες αιχμές στην ομάδα Μπέλτσου - Γιαννάκη - Λύτρα καθώς και στους ήδη αποχωρήσαντες βουλευτές Μαρκόπουλο κλπ τόσο για την κατάντια του κινήματος, όσο και για την δική του παντελώς αναίτια (τουλάχιστον φανερά) αποπομπή του απο τη θέση του γενικού διευθυντή των Αν.Ελ.

Κατα τη δική μας άποψη, ο κ. Κολιός άργησε κιόλας να αποχωρήσει. Είναι πολύ έντιμος για ένα τέτοιο κομματικό ..."σούργελο", όπως κατάντησε το - άλλοτε - μεγάλο κίνημα, που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και ελπίδες και κατάντησε το...καφενείο της οδού Συγγρού...

Το κείμενο της αποχώρησης έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΘΗΝΑ 08-01-2013

Γνωστοποιώ την απόφαση μου να αποχωρήσω από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αισθανόμενος ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό που αρχικά πρέσβευαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και απογοητεύτηκαν στην πορεία του χρόνου , όπως κι εγώ .
Όταν πριν από ένα χρόνο κλήθηκα από τον Πάνο Καμμένο να βοηθήσω στην δημιουργία του τολμηρού αυτού εγχειρήματος βούτηξα στα βαθιά πιστεύοντας ότι πράγματι μέσα από αυτό τον σχηματισμό θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα γιατί θα τολμούσαμε να κάνουμε τομές και θα αφήναμε πίσω παλαιοκομματικούς μηχανισμούς. Έτσι βρέθηκα μεταξύ των 5 ανθρώπων που στήσαμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ανέλαβα το πόστο του Γενικού και Οικονομικού διευθυντή του κόμματος. Με κόπο, ατελείωτες ώρες δουλειάς, έντονο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε τόσους ανθρώπους που δούλεψαν εθελοντικά για το κίνημα αλλά και παροχή κάθε οικονομικής ενίσχυσης από την μεριά μου προς το κίνημα δεδομένου ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν πόροι έδωσα την ψυχή μου σε αυτό το σκοπό.
Το ευχαριστώ από την πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήταν η βίαιη αποπομπή μου από την θέση του Γενικού και Οικονομικού διευθυντή στις 20-08-2012 χωρίς ποτέ μα ποτέ να μου δοθεί μια εξήγηση. Χωρίς ποτέ να μου αποδοθούν ευθύνες για οτιδήποτε, άλλωστε για τι πράγμα θα μπορούσαν να μου αποδώσουν ευθύνες, για τα χρήματα που παρείχα και που ποτέ δεν μου επιστράφηκαν, για το χρόνο που διέθεσα, για τους ανθρώπους που έφερα κοντά στο κίνημα;
Παρασκηνιακά πάντα, γιατί δυστυχώς το παρασκήνιο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες λειτούργησε έντονα κάνοντας πολύ κακό , όπως αποδείχθηκε και πρόσφατα με τις παραιτήσεις στελεχών του κινήματος , μου μεταφέρθηκε ότι οι λόγοι της αποπομπής μου δεν είχαν να κάνουν με την ποιότητα ή την ακεραιότητα της δουλειάς μου αλλά πιθανότατα με την άρνηση μου να μετάσχω στο “παιχνίδι” που κάποια στελέχη έπαιξαν μέσα στο κίνημα.
Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την πικρία μου για την εξέλιξη των πραγμάτων γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν είμαι μόνος. Τα όνειρα που κάναμε για μια Ελλάδα καλύτερη προδόθηκαν στο όνομα προσωπικών φιλοδοξιών και παιχνιδιών εξουσίας.
Δηλώνω ότι παραμένω στις επάλξεις έτοιμος για νέες μάχες , για νέους αγώνες ενάντια σε όλα αυτά που καταστρέφουν την χώρα μας, αισθανόμενος ακόμη πιο δυνατός .
Καλή χρονιά σε όλους, φίλους και συναγωνιστές . Το ταξίδι όπως αποδεικνύεται είναι μακρύ και δύσκολο. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη και είμαστε εδώ για να δώσουμε την μάχη.

ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top