Select Menu

Το Τελ Αβίβ δεν μπορεί να χάσει την υποστήριξη της Ουάσιγκτον, δήλωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες σε συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική εφημερίδα The New York Times.

«Η υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αυτή που μας επιτρέπει να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας. Εάν το Ισραήλ μείνει μόνο του, θα τον κατασπαράξουν οι εχθροί», - δήλωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ, σχολιάζοντας πληροφορίες των ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου νιώθουν προσωπική αντιπάθεια μεταξύ τους.

Επίσης ο Πέρες δήλωσε, πως το Ισραήλ μπορεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με το κίνημα Χαμάς, εάν αυτό εκπληρώσει τις διεθνείς απαιτήσεις και αναγνωρίσει το εβραϊκό κράτος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top