Select Menu

Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Κύπρο Νίκος Αναστασιάδης μιλάει το σχέδιό του να καταστεί η Κύπρος ενεργειακό κέντρο και κρίκος συνεργασίας με την Ελλάδα και το Ισραήλ ενώ αναφέρεται και στην φιλία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Αν εκμεταλλευτούμε τα νέα γεωστρατηγικά δεδομένα και προχωρήσουμε χωρίς ιδεοληψίες σε μια συνεργασία με την Ελλάδα και το Ισραήλ , η αναπτυξιακή προοπτική θα είναι τεράστια» αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Στη συνέντευξή του δηλώνει αποφασισμένος να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τους δεσμούς που έχει δημιουργήσει ως αρχηγός του Δημοκρατικού Συναγερμού με τα αδελφά ευρωπαϊκά κόμματα και κατ επέκταση με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα αλλά και με τις καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών κ. Σόιμπλε.

Με τον αέρα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Κύπρου στις εκλογές του ερχόμενου Φεβρουαρίου ο Νίκος Αναστασιάδης τονίζει ότι η Κύπρος θα προχωρήσει σοβαρά και πειστικά στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων με την Τουρκία ενώ επισημαίνει ότι όπως αναφέρει«θα θέσουμε ενώπιον των ευθυνών της την κατοχικη Τουρκία μέσα από τις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top