Select Menu

Μέχρι -και αν- διαλευκανθεί η υπόθεση με την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, θα ακουστούν πολλά σενάρια για το ποιόν και τις προθέσεις αυτών με τα καλάσνικοφ. Δεν μπορώ φυσικά να ξέρω αν ο ένοχος είναι αυτός που δείχνει ο Βενιζέλος ή αυτός που υπαινίσσεται ο Γλέζος, μπορώ όμως να καταλήξω στο συμπέρασμα πως αν πρόκειται για αληθινούς τρομοκράτες, αυτοί τότε είναι τελείως βλάκες.

Όχι γιατί δεν κατάφεραν να σκοτώσουν κάποιον. Προς Θεού. Το ότι πήγαν στις 3 το βράδυ, κάνει ξεκάθαρο ότι είχαν σκοπό να αφήσουν κάποιο «μήνυμα» με τη συμβολική τους κίνηση. Ένα μήνυμα όμως που δίνει πάτημα στους παροικούντες τη Συγγρού να χρησιμοποιήσουν περισσότερα κονδύλια (μαντέψτε τις πηγές τους) για ασφάλεια.

Τέλος πάντων. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» τα ξεπερνάει όλα αυτά κι έκανε το καθήκον του. Παραβρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και κατέγραψε τους διαλόγους των στελεχών της ΝΔ και τις αντιδράσεις του μετά το συμβάν:








 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top