Select Menu

Αφόρητες οι πιέσεις απ' το ΠΑΣΟΚ προς την Ελλη Στάη και το ειδησεογραφικό επιτελείο της ΝΕΤ για να μη γίνει η συνέντευξη...

Τον έντονο φόβο του και την απώλεια της ψυχραιμίας του έδειξε κατάφωρα όλες αυτές τις μέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος. Απο τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνέντευξη στην Ελλη Στάη η οποία και θα μεταδιδόταν απ ευθείας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο δορυφορικά, όπου υπάρχουν Ελληνες, μέσω του δορυφορικού προγράμματος της ΕΡΤ, ο Βαγγέλης Βενιζέλος κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα, επειδή γνώριζε οτι ο Παπακων/νου δεν είχε το πολιτικό ανάστημα που χρειάζεται για να σταθεί πίσω απο τις κάμερες, ενώπιον του ίδιου του λαού και να δώσει ψύχραιμα και νηφάλια, τις όποιες εξηγήσεις χρειαζόταν για τον χειρισμό της υπόθεσης της λίστας.

Ο Βενιζέλος, που είναι μανούλα σε τέτοιες καταστάσεις, δηλαδή στο να χρησιμοποιεί την ρητορική μέθοδο για να μπορεί να καλύπτει πράγματα και καταστάσεις, γνώριζε εκ των προτέρων οτι Παπ/κωνου ούτε είχε ποτέ του πολιτικό ανάστημα, αλλά ούτε και την απαραίτητη ευστροφία στο να ξεφεύγει τις κακοτοπιές. Και γι αυτό τον λόγο, δεν ήθελε επ ουδενί να γίνει αυτή η συνέντευξη, επειδή ήξερε εκ των προτέρων το αποτέλεσμά της. Και όντς έτσι έγινε, όπως ακριβώς δηλαδή φοβόταν!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, υπήρξαν όλο το Σαββατοκύριακο έντονες πιέσεις απ' το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλου, με αίτημα να μην γίνει η συνέντευξη. Ωστόσο, είχε προβληθεί το διαφημιστικό τρέιλερ για την εκπομπή και υπήρξαν αντιδράσεις στο αίτημα να κοπεί.

Λογικά, και χωρίς την προβολή του τρέιλερ δε θα γινόταν τίποτε άλλο εκτός απο αυτό που ήταν ήδη προδιαγεγραμμένο να γίνει, διότι αν συνέβαινε το αντίθετο, πρώτον, θα έδειχναν τον πανικό τους όλοι σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια και δεύτερον, θα ενισχυονταν η υποψία οτι τελικά πάει να κουκουλωθεί η υπόθεση και να επιτυγχάνονταν έτσι ο αποπροσανατολισμός του λαού.

Η Στάη (που γνωρίζει τον Βενιζέλο σαν κάλπικη δεκάρα) γνώριζε πάρα πολύ καλά τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει το ...απόλυτο ξεβράκωμα του τέως υπουργού Οικονομικών. Ετσι, με αυτόν τον τρόπο,  έδωσε και το τελειωτικό χτύπημα στον Βαγγέλη Βενιζέλο, μέσα στα πλαίσια μιας θανατηφόρας κόντρας που κρατάει εδώ και μερικούς μήνες και αφορούσε την παραμονή της ή όχι στο ραδιομέγαρο καθώς και τις αποδοχές της μηνιαίως.

Στο μεταξύ, μέσω της ίδιας πηγής, πληροφορηθήκαμε οτι οι αντιδράσεις του Βενιζέλου καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν γεμάτες απο στρές και έντονο θυμό και κάθε τόσο...πεταγόταν απ τη θέση του και σχολίαζε δυσμενώς τα λεγόμενα του Παπακων/νου. Στο τέλος της συνέντευξης, ο Βενιζέλος κατέρρευσε και ξεφυσούσε, κρατώντας σκεφτικός το κεφάλι του...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top