Select Menu

Το σήριαλ με τα τέσσερα αεροσκάφη C 27J SPARTAN που πρέπει να μας παραδώσουν οι Ιταλοί της Alenia συνεχίζεται κι έχει πολύ ενδιαφέρον. Οι Ιταλοί δεν θέλουν να μας τα παραδώσουν για να τα πουλήσουν σε διπλάσια τιμή σε άλλο “πελάτη”. Η “προσφορά” τους είναι συζητήσιμη, αλλά ενδέχεται να έχει παγίδες.

Τον Απρίλιο του προηγουμένου έτους 2012, επι Υπουργίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, οι πληροφορίες έφερναν το ΚΥΣΕΑ να εχει αποφασίσει για την ακύρωση της παραγγελίας των 4 απο τα 12 μεταφορικά αεροσκάφη τύπου C-27J SPARTAN της Ιταλικής εταιρείας Alenia Aeronautica. Μάλιστα οι εφημερίδες και τα σχετικά site το είχαν σαν δεδομένο και οριστικό. Το Onalert επέμενε ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Μετά απο αρκετούς μήνες αποκαλύφθηκε τελικά οτι το θέμα δεν πέρασε απο το ΚΥΣΕΑ διότι to θέμα δεν ήταν ώριμο και ο τότε Υπουργός δεν ήθελε να χρεωθεί μια τέτοια πρωτοβουλία δεδομένου οτι σε ένα μήνα ήταν οι κρίσιμες εκλογές του 2012, αλλά ούτε και ο τότε προσωρινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ήθελε να το “φορτωθεί”.

Οι Ιταλοί επιμένουν να μην μας επιστρέψουν πίσω τις προκαταβολές που έλαβαν για τα αεροσκάφη και αντί αυτών να μας δώσουν ανταλακτικά και υπηρεσίες.

Συμφέρουσα η πρόταση;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top