Select Menu

Εμείς το ζητήσαμε! "Κάποιοι" μας γράψανε...!


Κείμενο - Φωτογραφίες: Χρυσαλία

Τη Δευτέρα 14/01/13 τέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή και τελικά ψηφίστηκε με 166 θετικές ψήφους η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ240/2012 που ανάμεσα σε άλλα περιλάμβανε και το εξής: «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης»

Λόγω του ότι λοιπόν ξεκάθαρα η κυβέρνηση με έναν απλό... υποκατάστατο νόμου παρέδωσε προς κατάσχεση ολόκληρη την Ελλάδα καταργώντας για μία ακόμη φορά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας ως προς την ίδια της την... επικράτεια χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ζητήσαμε ως Έλληνες πολίτες και μελη του Ορθόδοξου Χριστιανικού εκκλησιάσματος να κηρυχθεί η εβδομάδα από Δευτέρα 14/01/13 έως και την Κυριακή 20/01/13 ως η Μεγάλη Εβδομάδα του Ελληνικού Έθνους και να χτυπούν οι καμπάνες πένθιμα καθόλη τη διάρκειά της. Πένθιμα για τη χώρα μας που παραδόθηκε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ αλλά και για εμάς που δε μας δόθηκε ΠΟΤΕ η ευκαιρία να την υπερασπιστούμε.




Το βράδυ λοιπόν της Δευτέρας κι ενώ μπροστά από τη Βουλή είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στην οποία όμως οι ΜΗ συμμετοχή ξεπερνούσε κάθε προσδοκία (ούτε 150 συγκεντρωμένοι άνθρωποι), κάποιοι συναγωνιστές πήγαμε και τοιχοκολλήσαμε ως ύστατη πράξη αντίδρασης στα πλαϊνά της θύρας εισόδου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών (όπου υπήρχαν και άλλες ανακοινώσεις) το ανάλογο κείμενο της διακήρυξης και του αιτήματός μας και την οπτικοποίηση του αιτήματος σε αφίσα.

Την άλλη μέρα που ξαναεπισκεφτήκαμε το χώρο είχαν ξηλωθεί... Δεν μας έκανε εντύπωση. Γιατί έχουμε μάθει στις απογοητεύσεις... Και στις απορρίψεις. Από τα μέλη του Κρατικού συστήματος που πάντα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως είναι με το μέρος μας... 


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top