Select Menu

Ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, επανέλαβε σήμερα τη δέσμευσή της κυβέρνησής του να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 3% παρά τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν χαμηλότερη της προβλεπόμενης ανάπτυξη.Μάλιστα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό, Europe 1, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανεργία θα αρχίσει να υποχωρεί στα τέλη του 2013, παρά το γεγονός ότι η επόμενη θα είναι, όπως είπε, μία «δύσκολη χρονιά» για την οικονομία.

«Δεν υπάρχει ύφεση στη Γαλλία», υπογράμμισε ο Ολάντ προσθέτοντας ότι «θα είναι δύσκολα, επειδή από τη στιγμή που θα έχουμε μηδενική ανάπτυξη στο πρώτο εξάμηνο του έτους, η ανεργία θα αυξηθεί».

Πάντως, μέσα στην προηγούμενη νύχτα οι κοινωνικοί εταίροι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία για την μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top