Select Menu

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που πυροδότησε η συνέντευξη Κολιού στο Web Radio "ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ" στην εκπομπή των Πύρινου Λόγιου και Γιάννη Αέρα "Πύρινα Ψέμματα" καθώς και τις συνεχόμενες αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών και βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ.που ακολουθήθηκαν, άνθρωποι της βάσης του κινήματος αποφασίσαν πως είναι η κατάλληλη ώρα να συσπειρωθούν για την ενότητα του κινήματος. Έτσι το περασμένο Σάββατο, 15-12-2012, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα ξενοδοχείου της Αθήνας, μια μικρή Ατυπη Διάσκεψη, με πρωτοβουλία  Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ψηφοφόρων και Πολιτευτών, που είχαν απογοητευθεί από τα τεκταινόμενα στο κίνημα των ΑΝ.ΕΛ.

Η διάσκεψη μεταδόθηκε ζωντανά απο το ραδιόφωνο του ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ σε εικόνα και ήχο που επιμελήθηκε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΡΑΣ και τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ σπάζοντας ρεκόρ ακροαματικότητας (2.178 ακροατές και θεατές, σύμφωνα με στοιχεία του histats.com)

Συμμετείχαν όλοι όσοι αρνηθήκαν να μπούν στο μικροπολιτικό λόμπι που πλέον ξεγυμνώθηκε και αποκαλύφθηκε σε όλους. Ακόμη και σε εκείνους που μέχρι πρότινος διερρήγνυαν τα ιμάτια τους για την ύπαρξη του. Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή και τα αποτελέσματα της διάσκεψης ουσιαστικά.

Η Ατυπη αυτή Διάσκεψη έγινε έπειτα απο Πρωτοβουλία του πρώην Γενικού Διευθυντή του Κινήματος Ζώη Κολιού, ο οποίος έκανε την αρχική εισήγηση. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των Ιδρυτικών Μελών και πολιτευτών και η συνάντηση αυτή τερματίστηκε με μια δευτερολογία και αποτίμηση της άτυπης αυτης διάσκεψης, πάλι απο τον Ζώη Κολιό....

Η Κριτική δεν έλειψε , ούτε ορισμένες τοποθετήσεις σε σκληρό τόνο... Ανεξάρτητα όμως απο τους λόγους δυσαρέσκειας που πολλοί περιέγραψαν, πραγματοποιήθηκε και μια μικρή διαβούλευση με προτάσεις που ολοκληρώθηκαν απο το σύνολο των συμμετοχόντων και οι οποίες θα κοινοποιηθούν στα Κεντρικά του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...

Δείτε την ατυπη αυτη Διάσκεψη σε 3 μέρη , στα βίντεο που ακολουθούν:

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: Η εισήγηση-τοποθέτηση του Ζώη Κολιού



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Tοποθέτηση Ιδρυτικών Μελών και Πολιτευτών



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: Αποτίμηση και Συμπεράσματα





Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top