Select Menu

Δεν κάνει πίσω ο Χήτος – έρχονται νέες αγωγές από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος που είχε βρεθεί και αυτός στο μάτι του κυκλώνα ως υποψήφιος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με αφορμή την συγγνώμη Λιάτσου στον Πάνο Καμμένο και την σύζυγο του και την παραδοχή των “αναληθών” στοιχείων που δημοσίευσαν.

Ο Β. Χήτος είναι ήδη σε αντιδικία με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” που τον παρουσίαζε σε πρωτοσέλιδα ως “αμοιβόμενο από μαύρα ταμεία υπηρεσιών” και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης στα ποινικά δικαστήρια.

“Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω”…

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να δέχθηκε την συγγνώμη του Αιμίλιου Λιάτσου, δεν θα κάνει όμως το ίδιο όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος:

“Εγώ όμως δυστυχώς για τους Αμυρά, Μπενέκο κτλ δεν είμαι πρόεδρος κόμματος και δεν έχω τόσο μεγάλη καρδιά για να μπορέσω να τους συγχωρέσω. Ήμουν ένας απλός υποψήφιος Βουλευτής του Πάνου Καμμένου στα Γιάννενα και η ψυχή μου δεν θα μπορέσει να ησυχάσει αν δεν τους σύρω σ’ όλα τα στάδια της ποινικής και αστικής δικαιοσύνης. Μέχρι το τέλος”

Σύμφωνα πάντως με τις δικές μας πληροφορίες, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” δεν θα σταματήσουν εδώ. Αντίθετα, θα καταθέσουν νέες αγωγές στα μέσα που ενώ είχαν δώσει έμφαση προεκλογικά στις συκοφαντικές αποκαλύψεις, δεν μπήκαν στον κόπο καν να δημοσιεύσουν την διάψευση ως όφειλαν. Αντίθετα συνέχισαν να τις αναπαράγουν με “αφορμή” τις αποχωρήσεις στελεχών του κινήματος, ενώ μία τέτοια είδηση ανατρέπει και επικοινωνιακά τα δεδομένα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top