Select Menu

Ο σκιτσογράφος Kipper Williams φιλοτέχνησε για το βρετανικό Guardian μια σειρά χριστουγεννιάτικων καρτών εμπνευσμένες από θέματα της επικαιρότητας.Αίσθηση προκάλεσε μια από τις κάρτες αυτές, η οποία αφορά τη χώρα μας και την κρίση που αντιμετωπίζει.

Το σκίτσο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, απεικονίζει τον Άγιο Βασίλη να πετά με το έλκηθρο φορτωμένο με δώρα πάνω από την πόλη της Αθήνας, λέγοντας στα έλκηθρα «συνεχίστε», δηλαδή μην σταματάτε. Μάλιστα, ενώ η φιγούρα του αγίου και των ταράνδων είναι έγχρωμη, η πόλη της Αθήνας απεικονίζεται γκρίζα..

Οι υπόλοιπες 5 κάρτες, που οι αναγνώστες μπορούν να στείλουν μέσω email και Tweeter αλλά και να εκτυπώσουν, ασχολούνται με άλλα θέματα, όπως το σκάνδαλο Libor και τη σχέση των τραπεζιτών… με τη ρουλέτα!

Δείτε τα σκίτσα…












Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top