Select Menu

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: "Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε την ομιλία του λέγοντας ότι η ομιλία του πρωθυπουργού, του θύμισε επικήδειο. Είναι επειδή σκέφτεται με όρους κηδείας
Γίνεται μια μάχη ανάμεσα στο μέλλον και το παρελθόν. Θα κερδίσει το μέλλον. Ζητά εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, 4 μήνες μετά από διπλή εκλογική αναμέτρηση. Απευθύνεται στον ελληνικό λαό; Όχι. Θέλει να επιλύσει τον εσωτερικό διχασμό του κόμματός του.
Είδα το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου του κ. Τσίπρα. Η Μεσσηνία, οι προσλήψεις και η λίστα Λαγκάρντ, που δημοσίευσε ο προστατευόμενός του Κώστας Βαξεβάνης. Εσείς συγκαλύπτετε αυτόν που έδωσε τη λίστα στον Κώστα Βαξεβάνη.
Η ευρωπαϊκή πολιτική είναι αναμφίβολα τιμωρητικού χαρακτήρα.
Δεν υπηρξαν ποτέ άλλες πηγές στήριξης. Ούτε ρωσικές, ούτε κινεζικές. Έχουμε δει τη στάση τους στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ.
Είναι ντροπή να μας πιέζουν για τις διαρθρωτικές αλλαγές.
Η ύφεση είναι πράγματι τρομακτική, όμως η Ελλάδα έχει μείνει στην ευρωζώνη, έχει υποστεί αναδιάρθρωση το δημόσιο χρέος και έχει μειωθεί κατά 2/3 το έλλειμμα.
Ως ΠΑΣΟΚ μιλήσαμε με τη γλώσσα της αλήθειας και αναλάβαμε πρόσθετο κόστος γι' αυτό Όποιοι νομίζουν ότι μπορούμε να εκβιάσουμε τους Ευρωπαίους δεν υπολογίζουν το πόσο ανορθολογική είναι η ευρωπαϊκή πολιτική και πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με τη φωτιά που έχει φτιάξει το κακέκτυπο της Ελλάδας που δεν θέλει και δεν μπορεί.
Τη Χρύση Αυγή την είδα πεσμένη σήμερα. Μίλησε για ειδικό δικαστήριο. Γιατί εγκαταλείπει την ιδέα του εκτάκτου στρατοδικείου.
Δεν παίζουμε με τη στρατηγική της χώρας για επιμέρους θέματα. Τώρα πρέπει να δώσουμε τη μάχη για την επιμήκυνση. Το μήνυμά μας είναι καθαρό. Άλλα τέτοια μέτρα δεν θα πάρει η χώρα.
Αυτές είναι μερικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top