Select Menu

Κίνδυνο να τιναχτεί στον αέρα διατρέχει η κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας καθώς οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου με έκτακτη ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ξεκινούν απεργία στις 7 σήμερα το απόγευμα «μέχρι πέρατος της συνεδρίασης»!
Αυτή την στιγμή οι πρακτικογράφοι, στενογράφοι κ.ά. έχουν αποχωρήσει από την Ολομέλεια και πλέον μόνο το Κανάλι της Βουλής λειτουργεί και με τον τρόπο αυτό μπορεί να συνεχιστεί η συνεδρίαση. Είναι δε ενδεικτικό ότι τρεις ένστολοι φυλάσσουν την είσοδο που οδηγεί στο στούντιο του Καναλιού της Βουλής προκειμένου να εμποδίσουν τους συνδικαλιστές να κατεβάσουν τους διακόπτες.

Οι υπάλληλοι επιχειρούν με τον τρόπο αυτό να εξαιρεθούν από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου οι οποίες -σύμφωνα με τους ίδιους- εξομοιώνει το ύψος και το πλαφόν των υπερωριών τους με αυτές των υπόλοιπων δημοσίων υπαλλήλων.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top