Select Menu

Ο κ. Derwin Johnson, διεθνώς διακεκριμένος σύμβουλος επικοινωνίας, έχοντας μόλις στήσει το μόνο ανεξάρτητο ειδησεογραφικό κανάλι TV9 για λογαριασμό του επιχειρηματία που ανέτρεψε το πολιτικό σκηνικό στις πρόσφατες εκλογές στη Γεωργία, θα βρίσκεται στις 16-18 Οκτωβρίου στην Αθήνα, για το διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ανώτατων στελεχών του ΑΙΤ.
"The Art of 21 Century Communication: Strategically Navigating the New Media Landscape".

Ο κ. Johnson έχει διατελέσει ανώτερος αντιπρόεδρος της APCO Worldwide και διευθυντής εκπαίδευσης μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας της Hill & Knowlton, μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες δημοσίων σχέσεων.

Επίσης για 7 χρόνια ήταν αναπληρωτής καθηγητής στο φημισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δημοσιογραφίας του Columbia University. Ως δημοσιογράφος διετέλεσε διευθυντής των γραφείων του CNN και του ABC News για τη Μέση Ανατολή.

Σήμερα συμβουλεύει τους πελάτες του για το πώς να προβλέψουν τη συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης και πώς να υλοποιήσουν τοπικές, εθνικές και διεθνείς καμπάνιες επικοινωνίας.

Το εντυπωσιακό πελατολόγιό του περιλαμβάνει κυβερνήσεις, εταιρείες του Fortune 500, διεθνείς χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις και δικηγορικά γραφεία.

Το πρόγραμμα "The Art of 21 Century Communication: Strategically Navigating the New Media Landscape", www.ait.gr/communication, απευθύνεται σε ανώτατα στελέχη, σε επικεφαλής εταιρειών δημοσίων σχέσεων και διαφημιστικών, και σε οποιονδήποτε επηρεάζει την διαμόρφωση της επικοινωνιακής στρατηγικής ενός οργανισμού.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργούν μια πλατφόρμα μηνυμάτων (message platform) που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για όλες τις ανακοινώσεις γύρω από το θέμα αυτό μέσω παραδοσιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης (social media) και του διαδικτύου.

Η διαδραστική δομή του προγράμματος περιορίζει τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων στους 28, καθώς θα αναλάβουν την επικοινωνία ενός πραγματικού θέματος (case) που θα εξελίσσεται συνεχώς με πολλαπλές συνέπειες και επιπτώσεις για τις επιχειρήσεις τους.

Χρησιμοποιώντας παράλληλα τα παραδοσιακά με τα διαδικτυακά κοινωνικά μέσα, οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα μπορούν:

1. να δημιουργήσουν έναν εταιρικό "οδηγό" επικοινωνίας
2. να καλύψουν όλες τις πιθανές οδούς επικοινωνίας
3. να διαχειριστούν αποτελεσματικά ζητήματα κρίσεων και εταιρικής φήμης
4. να χτίσουν κλίμα εμπιστοσύνης εντός και εκτός της εταιρείας τους

Χορηγοί επικοινωνίας του προγράμματος είναι τα περιοδικά adbusiness και CSR Rreview και χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας τα nooz.gr, advertising.gr, csrnews.gr και epixeiro.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Derwin Johnson και το πρόγραμμα επικοινωνήστε με τον
Αλέξανδρο Καμπούρογλου στο 210 668 2723, akamb@ait.gr, ή επισκεφθείτε το www.ait.gr/communication.

Σχετικά με το ΑΙΤ – www.ait.gr

To AIT είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαστήρια, συνεργασίες με διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και ένα μεγάλο εύρος ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υποτροφιών παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση σε επαγγελματίες και στελέχη, και σύγχρονη παιδεία και επαγγελματική αποκατάσταση σε μια πολυεθνική και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα.

Το AIT (www.ait.gr) κατατάσσεται από την Microsoft στο ανώτερο 13% των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Οργανισμών παγκοσμίως.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top