Select Menu

Παλαιστίνιοι μαχητές εκτόξευσαν προς το έδαφος του Ισραήλ επτά ρουκέτες, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ως απάντηση στη διπλή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας.«Οι ρουκέτες προσγειώθηκαν σε μια ακατοίκητη περιοχή στη πόλη Εσκόλ, και στις παρυφές της πόλης Μπερσεντά. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, Μίκι Ρόσενφελντ.


Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Κυριακής, ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα προχώρησαν σε δύο επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν οι παλαιστινιακές υπηρεσίες ασφαλείας. «Ένα σπίτι καταστράφηκε ως αποτέλεσμα των επιθέσεων αυτών», ανέφεραν οι παλαιστινιακές πηγές.


Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε τις δύο επιδρομές που στόχο είχαν «τοποθεσίες εκτόξευσης πυραύλων και τρομοκρατικές δραστηριότητες».


Από τις αρχές του έτους 615 ρουκέτες έχουν πέσει στο έδαφος του Ισραήλ ενώ μόνο τον Οκτώβριο ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στις 150 .

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top