Select Menu

Όσο κι’ αν έψαξα το πότε ακριβώς άγιασε δεν μπόρεσα να το βρώ.
Πάντως κάπου τώρα τελευταία καθώς έφερε στη χώρα μας την Τρόικα ο Γιωργάκης. Πότε προλάβανε όμως και τον κάνανε εικόνα με ξανθό κατσαρό τσουλουφάκι και πουλιέται στο Μοναστηράκι πάλι δεν ξέρω. Εγώ βλέπω όλους να τον προσκυνάνε. Λέτε ρε παιδιά να είναι ο Τόμσεν,αυτός αυτοπροσώπως και αυτοδικαίως;
Αυτός ο Δανός άγιος Ναυάγιος που μας κουβάλησε ο Γιωργάκης και δεν ικανοποιείται με τίποτα όσα προσκυνήματα, κεριά, καντήλια, και λιβάνια του ανάψουν.

Εδώ και δυο τρία χρόνια δεν υπάρχει δελτίο ειδήσεων και σε οποιοδήποτε κανάλι που να μη αναφέρεται το όνομά του.

Τόσο διάσημος αυτός ο άγιος τέλος πάντων ;

Βγαίνει χαμογελαστή ας πούμε η Λία στην οθόνη της τηλεόρασης και πετάει την πρώτη είδηση.

Ναυάγησαν οι συζητήσεις της κυβέρνησης, με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών λόγω των ενστάσεων της Τρόικας του Τόμσεν και οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν τα φάρμακά τους.

Θα πηγαίνουν στον ΕΟΠΥΥ τα παραστατικά πληρωμής των φαρμάκων τους και εν ευθέτω χρόνο θα παίρνουν πίσω τα λεφτά που έδωσαν μείον το 25% της συμμετοχής τους.

Κάγκελο εγώ και σταυροκοπιέμαι τρείς φορές.Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Κάνω ζάπινγκ και πάω στο κανάλι με τον Άκη μπας και ακούσω καμιά ευχάριστη είδηση. Ακούω κι’ απ’ αυτόν πως: ναυάγησαν οι συνομιλίες των εκπροσώπων των σωματείων των εργαζομένων στα ΜΜΜ με τον υπουργό μεταφορών, γιατί δεν απελευθέρωσε τα ταξί και ότι από κίτρινα πρέπει να τα βάψουν μαύρα.

Άντε πάλι αφάνταστη ταλαιπωρία του κόσμου.

Άς πάω μωρέ στο κανάλι με τη Ντόρα μπας και ακούσω κάτι διαφορετικό.

Λέει: Οι ανακρίσεις για τον κύριο Τζοχαντζόπουλο συνεχίζονται από τον ανακριτή και εκλήθησαν και άλλοι μάρτυρες προς εξέταση.

Ζήτω,να και κάτι που δε ναυάγησε !

Δεν πρόλαβα να χαρώ, να και πάλι στη μέση η λέξη ναυάγησε. Ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της Τρόϊκας του Τόμσεν με τον υπουργό οικονομικών, γιατί ακόμα δίνει μισθούς και συντάξεις στους μισητούς τεμπέληδες Έλληνες . Να τους κοπούν αυθωρί και παρά χρήμα απαίτησε, μαζί με τα κεφάλια τους.

Πάμε χαθήκαμε αναφωνώ.

Όποιες διαπραγματεύσεις και να κάνουνε εδώ μέσα οι υπουργοί και οι εκπρόσωποι των διαφόρων κλάδων δεν περνάνε εάν δεν τις εγκρίνει ο κύριος Τόμσεν. Καλά αυτός ο άνθρωπος δεν ικανοποιείται με τίποτα;

Οι μόνοι ικανοποιημένοι απ’ ότι μαθαίνω είναι ο εξαπεδώ Γιωργάκης ο οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης και καθηκιτής του Χάρβαρντ που από πρώτο το πήγε κι’ όλας τρίτο.

Ακόμα ικανοποιημένος και ευτυχής ο Βαγγελάρας που ήρθαν οι τροϊκανοί να μας βοηθήσουν όπως είχε δηλώσει, καθώς και ο μεγαλειότατος κύριος Θόδωρας ο τροπαιούχος των Ιμίων, να φάνε λέει κι’ αυτοί όσα αφήσαμε εμείς, για να μη έχουν να λένε πως εσείς οι τεμπέληδες τα φάγατε όλα μόνοι σας.

Πρέπει όμως να οριστεί εσπευσμένα εορτή του αγίου Ναυαγίου, μπας και εξευμενιστεί και ικανοποιηθεί με καμιά λαμπάδα, το πόσο μεγάλη και πόσο χοντρή δεν έμαθα και δεν ξέρω να το πω και σε σας.

Πώς να κάνουμε όμως προκοπή όταν το οτιδήποτε πρέπει να περάσει μέσα από τις Συμπληγάδες της Τρόικας και εν συνεχεία από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη;

Το ρόλο της σκύλας στο θέατρο του παραλόγου τον παίζει η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ και το ρόλο της Χάρυβδης η Αντζελίνα.

Όχι η Τζολί καλέ, αν ήταν αυτή κάτι θα γινόταν γιατί είναι απ’ ότι μαθαίνω και φιλάνθρωπος. Την Άγγελα Μέρκελ εννοώ που μαζί με τους υπόλοιπους απαρτίζουν τον θίασο της ληστοσυμμορίας ανθρωποφάγων.

Τα συμφέροντα της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) αλληλοσυγκρούονται σαν τα βουβάλια στα θολά λασπόνερα

της διεθνούς κερδοσκοπίας και την πληρώνουμε εμείς τα βατράχια.

Έχουν στήσει το αρχηγείο τους απάνω στα Καρπάθια σε ένα πύργο της λέσχης Μπίτελμπεργκ κοντά στου κόμη Δράκουλα και κατευθύνουν τα βαμπίρ όπως ο Τόμσεν σε όλη την οικουμένη.

Όλοι αυτοί δεν ικανοποιούνται με τίποτα καλό και σπεύδουν ακάθεκτοι να καταστρέψουν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη με τις απαιτήσεις τους.

Εάν καταφέρουμε κάποια μέρα να τους ικανοποιήσουμε σε κάτι, πρέπει αυτή τη μέρα να την κάνουμε εθνική και θρησκευτική εορτή, την εορτή της ικανοποιησίμου που να γιορτάζεται μια βδομάδα μετά την εορτή του αγίου Ναυαγίου.

Φαντάζομαι αυτή τη μέρα όλο το λαό στους δρόμους με χοντρές ξύλινες λαμπάδες κα να μέτρο, να έχουν πάρει στο κυνηγητό όλους αυτούς μαζί με τους παρατρεχάμενούς τους με τα λιβανιστήρια τους ακόμα στα χέρια και να αλαλάζει όχι δοξάστε τους αλλά κρεμάστε τους προδότες.

Άντε αμήν και πότε;

Καλή λευτεριά συνέλληνες.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος-Συγγραφέας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top