Select Menu

Η φωτογραφία τραβήχθηκε χθες στη διάρκεια των επεισοδίων κατά της επίσκεψης Μέρκελ.

Ερωτήματα προκαλεί φωτογραφία που αναρτήθηκε σε blog, που απεικονίζει μια γυναίκα να κρατείται από άνδρα των ΜΑΤ, μετά από προσαγωγή της κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Τρίτης.


Η ανάρτηση μάλιστα προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υπουργού προστασίας του πολίτη.

Το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία είναι ότι η γυναίκα χρησιμοποιήθηκε σαν ασπίδα από τους άνδρες της αστυνομίας απέναντι στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν με αφορμή την άφιξη της Μέρκελ στην Αθήνα.



Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται μία διμοιρία των ΜΑΤ να οπισθοχωρεί σε ένα από τα στενά του κέντρου και ένας από τους αστυνομικούς κρατά μία νεαρή κοπέλα απέναντι από τους διαδηλωτές, σαν να τη χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα.

«Για τις φωτογραφίες αυτές θα γίνει έρευνα» είπε στον realfm 97,8 ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Δένδιας. Πρόσθεσε πως «δεν υπάρχουν άλλα standards για τους αστυνομικούς και άλλα για τους διαδηλωτές».



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top