Select Menu

Ο Ελληνικός λαός, που κατασφάχτηκε από το 1943 και μετά, με τρόπους φρικτούς, με τα τάγματα ασφαλείας που βασάνισαν, συνέλαβαν και εκτέλεσαν ακόμα και ανάπηρους ήρωες του Αλβανικού Μετώπου, ο Ελληνικός λαός που πυροβολήθηκε άοπλος στα Δεκεμβριανά από την ιδια του την κρατική μηχανή, ο ηρωϊκότερος λαός του Β πολέμου που έγινε και ο εμφυλιοπολεμικότερος,
με τους αριστερούς να είναι έτοιμοι να κόψουν την χώρα στη μέση και να φτιάξουν δικό τους κράτος, σήμερα σπρώχνεται και τρέχει πίσω από το ναζισμό, ξαναψηφίζει τους βιαστές του, με τις ευλογίες της εκκλησίας  που έχει μετατραπεί σε άντρο ανωμαλίας, και της Βουλής και της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν γίνει άντρα διαφθοράς.

Το χάος μας κλείνει το μάτι.


Και τώρα είναι η στιγμή να ενωθούμε, και όχι μόνο για να σωθούμε, αλλά για να αρπάξουμε την ευκαιρία αυτή και να κάνουμε κάτι χρήσιμο, να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και να γράψουμε το όνομα των Ελλήνων για μια ακόμα φορά στην ιστορία με χρυσά γράμματα.  Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφήσουμε στην άκρη τις ιδεολογικές μας ταυτότητες, και να κατέβουμε στο δρόμο ενωμένοι.  Οχι για την περικοπή στο δικό μας μισθό, όχι για το χαράτσι που δεν έχουμε να πληρώσουμε, όχι για τη σύνταξη που χάνουμε, αλλά για την κοινωνία μας που καταρρέει. Με σημαίες Ελληνικές, χωρίς κέλτικους σταυρούς, κόκκινα αστεράκια και σφυροδρέπανα. Χωρίς τίποτα ξένο προς την Ελληνική παιδεια και τον πολιτισμό.  Κανένα κόμμα, καμιά οργάνωση, κανένας φασίστας, κανένας αντιφα, κανένας ουφολόγος και κανένας δωδεκαθεϊστής δεν έχουν καμία δύναμη που δεν τους δώσαμε εμείς.  Και δεν χρειαζόμαστε κανέναν από αυτούς.  Γιατί έχουμε όπλο δυνατό, τη δημοκρατία και με αυτήν μπορούμε να αντισταθούμε και να συντρίψουμε τους διεθνείς τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, συμβάλλοντας με τον δικό μας αγώνα στον αγώνα όλων των λαών για έναν καλύτερο κόσμο. Εναν καλύτερο κόσμο και μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Σε μια χώρα που θα κυβερνάμε εμείς.

Στον αγώνα μας αυτόν, είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε.

Γιατί είμαστε ο Ελληνικός λαός.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top