Select Menu

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανακοίνωσε ότι θα ξαναστείλει στον Περσικό Κόλπο ένα από τα αεροπλανοφόρα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Άμυνας Λέον Πανέτα, ενημέρωσε τα στελέχη του αεροπλανοφόρου USS Stennis, ότι θα πρέπει να επιστρέψουν και πάλι στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, έπειτα από έγκριση του αιτήματος της US Central Command.

Όπως ανέφερε, οι λόγοι της επιστροφής έχουν να κάνουν με την κατάσταση στην Συρία και την κατάσταση με το Ιράν. Το πλοίο είχε φύγει από τη βάση στο Μπαχρέιν, τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του 5ου Στόλου στο Μπαχρέιν, η άφιξη του αεροπλανοφόρου δεν αποτελεί κλιμάκωση ή επιπλέον ενίσχυση, καθώς το USS Enterprise πρόκειται να φύγει από την περιοχή σε λίγο καιρό, καθώς θα αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία έπειτα από 50 χρόνια.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top