Select Menu

Η περίπτωση Πολύδωρα, που ως πρόεδρος της Βουλής φρόντισε να διορίσει την κόρη του σε χρόνο ρεκόρ, βρήκε γρήγορα μιμητή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», βάσει του ΦΕΚ 381 Τεύχος ΥΟΔΔ με ημερομηνία 7 Αυγούστου 2012 (δέκα μέρες μετά την υπόθεση Πολύδωρα), ο αντιπροέδρος Ι.Τραγάκης, προχώρησε σε τέσσερις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων.

Μεταξύ αυτών και η αδελφή του γαμπρού του. 

Κατά την ίδια εφημερίδα, και ο ίδιος ο γαμπρός του κ. Τραγάκη είναι ήδη μόνιμος υπάλληλος της Βουλής.


Το θλιβερό είναι ότι ενώ όλα τα κόμματα «κόπτονται» για τη μείωση των απασχολούμενων υπαλλήλων στο δημόσιο και για τις προσλήψεις μόνο με αδιαφανείς διαδικασίες ΑΣΕΠ, τα ξεχνούν όλα για τα «δικά τους παιδιά».

Ένας άλλος διορισμός, αυτός της Χρυσής Αυγής (που δικαιούται βεβαίως να απασχολεί υπαλλήλους, αλλά εμπαίζει το εκλογικό σώμα), είναι ο διορισμός ως υπαλλήλου, βουλευτή της που παραιτήθηκε από το αξίωμα... «λόγω φόρτου εργασίας»!

Η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με το iefimerida.gr, τοποθετεί σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων του γραφείου της , όπως δικαιούται εξάλλου, τρεις αποτυχόντες υποψήφιους βουλευτές της και έναν πρώην εκλεγμένο! Σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι Απόστολος Γκλέτσος του Κων/νου, Ανδρόνικος Σίμος και Γεώργιος Μισιάκας του Χρήστου καθώς και ο Νικήτας Σιώης του Γεωργίου.

Μόνο η τελευταία περίπτωση του κ. Ν. Σιώη, αποτελεί πρόκληση προς το εκλογικό σώμα το οποίο τον ψήφισε ως βουλευτή στις Σέρρες και αυτός παραιτήθηκε «λόγω φόρτου εργασίας» από το ύψιστο αξίωμα, προκειμένου να πάρει την θέση του ο φίλος της κόρης του κ. Μιχαλολιάκου, κ.Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ο ίδιος να διορισθεί υπάλληλος στη Βουλή...
Λόγιος Ερμής με πληροφορίες απο voria

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top