Select Menu"Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης." 
(ΠΛΑΤΩΝ)


Γράφει ο Θαλαμοφύλακας
Επιμέλεια - Διορθώσεις Πύρινος Λόγιος

Ο πόλεμος που ζούμε, εκτός από πολιτικός και οικονομικός, είναι και ηθικός και πνευματικός. Ο κόσμος έχει χάσει το μυαλό του. Κανείς δεν ξέρει πια ποιος είναι ποιος, κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει, κανείς δε θέλει να μάθει τίποτα για κανέναν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μετά, άνθρωποι καταστρέφονται, συμπολίτες μας αυτοκτονούν, εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε, όλοι περιμένουν ότι κάποιος (άλλος) θα κάνει κάτι, όλοι μας σε κατι ελπίζουμε, και με την ελπίδα αυτή συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε τον ιδιωτικό μας γολγοθά, χορευοντας ο καθενας το δικό του χορό, στο χαοτικό πάρτι που λέγεται κρίση.
Επειδή όπως λέει ο λαός, "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται", και επειδή σήμερα έχουμε αναμπουμπούλα, και επειδή οι λύκοι καιροφυλακτούν, ίσως είναι χρήσιμη μια μικρή έρευνα για το φασισμό, που σέρνεται δίπλα μας και ζητά να μας κάνει παρέα στο μακρύ μοναχικό μας ταξίδι. Και μιας και το θέμα είναι δύσκολο, και δεν είμαι δημοσιογράφος, για να μη χαθουμε, θα βασιστούμε μόνο σε στοιχεία και θα καταλήξουμε σε λογικά συμπεράσματα και έχοντας αυτές τις αρχές για πυξίδα και χάρτη, θα προσπαθησουμε να βρούμε το δρόμο μας μέσα στο βόθρο της πληροφορίας.

Δηλώνω από την αρχή ότι είμαι Ελληνας εθνικιστής, πράγμα που σημαίνει, σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεται παρακάτω, ότι πιστεύω ότι ο κόσμος ειναι χωρισμένος σε έθνη από φυσικού του και οτι είναι δικαίωμα κάθε λαού η αυτοδιαχείρισή του. Η πρώτη διαπίστωση, ότι δηλαδή ο κόσμος είναι από τη φύση του χωρισμένος σε έθνη, βασίζεται σε μελέτη της Ιστορίας και απλή παρατήρηση και η δεύτερη δήλωση - διακήρυξη για το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιαχείριση, κατοχυρώνεται στη διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Και αν έχουμε πυξίδα και χάρτη, έχουμε επίσης και άστρα που μας φωτίζουν το δρόμο, σαν τα λόγια του μεγάλου Ελληνα εθνικιστή Περικλή Γιαννόπουλου, να μας θυμίζουν συνεχώς "τι σημαίνει Ελληνας":
Τό νά αυτοτιτλοφορείσαι "Ελλην" καί τό νά έχης συνείδηση τί αυτή η έννοια σημαίνει, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. "Έλλην" δέν είναι νά έχης ταυτότητα καί υπηκοότητα αυτού τού Κράτους πού θέλει, χωρίς νά τ' αξίζη, νά λέγεται "Ελλάς". "Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Άνθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Έλλην" σημαίνει Αρμονία καί Ήθος καί Έρως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν....

ΜΕΡΟΣ Α': ΟΡΙΣΜΟΙ 

 Για να μη χαθούμε στη μετάφραση, θα δώσουμε τους ακόλουθους ορισμούς τους οποίους θα πρέπει να δεχθούμε και να συμφωνήσουμε από πριν για τη σημασία τους:

Έθνος: Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά μπορεί να είναι η φυλή, η γλώσσα, το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή. Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής του συνείδησης, δηλαδή ο ιδεολογικός παραγκωνισμός των υπόλοιπων στενότερων (π.χ. φατριασμός, τοπικισμός) ή και ευρύτερων (π.χ. φυλετισμός, αυτοκρατορισμός, οικουμενισμός) ομαδοποιήσεων, χάριν του εθνικισμού.

Εθνικισμός: Σύμφωνα με έναν από τους γνωστότερους μελετητές του εθνικισμού, τον Elie Kedourie, «Εθνικισμός είναι η θεωρία που υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα εκ φύσεως συγκροτείται από έθνη, πως τα έθνη χαρακτηρίζονται από γνωρίσματα συγκεκριμένα και εμπειρικά διαπιστώσιμα και πως, πέρα από την εθνική αυτοδιάθεση, δεν νομιμοποιείται κανένας άλλος τύπος διακυβέρνησης». Σύμφωνα με ορισμένους μελετητές ο εθνικισμός είναι "η επίκληση της εθνικής ταυτότητας σαν βάση για μαζική κινητοποίηση και δράση". Το εντυπωσιακότερο με τον εθνικισμό είναι ότι, σε αντίθεση με άλλες ιδεολογίες, απέκτησε καθολική και παγκόσμια ισχύ, και συνδυάστηκε, λόγω της χαμαιλεόντειας προσαρμοστικότητάς του, με άλλες, αντιφατικές μεταξύ τους ιδεολογίες, όπως ο φασισμός, ο φιλελευθερισμός και ο κομμουνισμός.

Πατριωτισμός: Αν και επι της ουσίας πατριωτισμός και εθνικισμός είναι ένα, διότι είναι δύσκολο να αγαπάς το χώμα της πατρίδας σου χωρίς να αγαπάς το λαό σου και τις συνήθειες του, ή να επιθυμείς ξένους επιτηρητές στη χώρα σου και να λέγεσαι πατριώτης, σαν πατριωτισμός θα μπορούσε να οριστεί ο παθητικός, μη επεκτατικός εθνικισμός. Μια έκφραση "καλού" εθνικισμού. Η αξία που έχει ο πατριωτισμός για ένα λαό προσδιορίζει την εθνική ταυτότητα που είναι σημαντική για τη συνοχή του συνόλου. Καθορίζει μια πολιτιστική ομοιογένεια που μας διαφοροποιεί δημιουργικά από τους άλλους λαούς. Η συνείδηση της ιστορικότητας προσφέρει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης στα μέλη της κοινότητας με συνακόλουθη την ασφάλεια που προκύπτει από τη γνώση του κοινού παρελθόντος. Παράλληλα ενεργοποιεί την αίσθηση του σκοπού, της συνέχειας και προβάλλει προοπτικές για το μέλλον.

Σωβινισμός: Σωβινισμός είναι η παράλογη αφοσίωση ή αδιανόητη πίστη σε κάτι (Absurd Loyalty) και πήρε την ονομασία από την αδιάνοητη αφοσίωση του γραφικού, ξεχασμένου ήδη στην εποχή του, Γάλλου αξιωματικού Νικολά Σοβίν (Nicolas Chauvin) προς τον Ναπολέοντα, και ο όρος επεκράτησε να σημαίνει τον υπερβολικό, πολεμοχαρή και φανατικό εθνικισμό. Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα "traits", όπως π.χ. εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ., προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα αντίστοιχα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη (εκ της ιταλικής ("ράτσα") razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός. Οι φυλετικοί ρατσιστές πιστεύουν σε βιολογικές διαφορές μεταξύ των φυλών, βάσει των οποίων και προσδιορίζουν αυτές σε ανώτερες και κατώτερες. Έτσι, με την θεωρία αυτή υποστηρίζουν ότι η φυλή με συγκεκριμένα (ανώτερα) εξωτερικά ή ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά, έχει το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν της ανώτερη από τις άλλες.

Φασισμός: 1. πολιτικοκοινωνικό σύστημα της άκρας δεξιάς, με έντονα αυταρχικό και εθνικιστικό χαρακτήρα, που καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμό.
2. (ιστ.) δικτατορικό καθεστώς που, με αρχηγό το Mουσολίνι, επικράτησε στην Iταλία: Ο ιταλικός ~ κράτησε από το 1922 ως το 1943. 3. χαρακτηρισμός αυταρχικής ενέργειας, πράξης ή καταπιεστικής, δεσποτικής συμπεριφοράς: Ο κοινωνικός / καθημερινός ~ του άντρα απέναντι στη γυναίκα / των γονιών απέναντι στο παιδί. [λόγ. < ιταλ. fascismo (-ismo = -ισμός)]

Ο Γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός ή ναζισμός είναι πολιτικό κίνημα που εμφανίστηκε στη Γερμανία κατά τη δεκαετία του 1920 και το οποίο το 1933 οδήγησε στην καθιέρωση δικτατορικού καθεστώτος, ιδεολογικά βασιζόμενου στη φυλετική ιδέα. Το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα βρίσκει τη βάση του στην αρνητική στάση απέναντι στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, αλλά και απέναντι στον κομμουνισμό.

Ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός αποτελούν ιδεολογικές βάσεις του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος, ενώ στους κύριους στόχους ανήκει η αναθεώρηση της συνθήκης των Βερσαλλιών, οι σκληροί όροι της οποίας θεωρήθηκαν μετά την ήττα στον Α' Παγκόσμιο πόλεμο ταπεινωτικοί από τους Γερμανούς. Επίσης στους κύριους σκοπούς ανήκει η αντικατάσταση του μισητού δημοκρατικού συστήματος με καθεστώς που θα βασιζόταν στην αρχή της «κοινότητας» με την έννοια της εθνικής και βιολογικής ενότητας με επικεφαλής τον Φύρερ.

Οι ιδεολογικές αρχές του εθνικοσοσιαλισμού και η εφαρμογή τους στην πράξη οδήγησαν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και στο Ολοκαύτωμα στα στρατόπεδα εξόντωσης.

Οι υπόλοιποι ορισμοί για τις έννοιες που δεν αναφέρθηκαν πιο πάνω, βρίσκονται στο σύντομο εννοιολογικό λεξικό του Θαλαμοφύλακα

ΜΕΡΟΣ Β΄:  ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

Η παρακάτω σημαία, όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο, είναι Ρώσικη. Ανήκει στην οργάνωση "Ρώσικη εθνική ενότητα".

Σημασία του συμβόλου: Το άνω μέτος του σταυρού μοιάζει με το κυριλικό γράμμα "Ρ" το πρώτο γράμμα στη λέξη Ρωσία. Victor Lomantsov, 07 May 2000 Σύμφωνα με τον Andrey Jahwlansky, το σύμβολο του RNS είναι το μονόγραμμα του Ιησού Χριστού αποτελούμενο δυο διασταυρούμενα Ελληνικά γράμματα, το "Xι" and "Pο"). Source: Flag Report 17 [frp] Ο Jaume Ollé, 07 May 2000 and 13 May 2000 αμφισβήτησε την άποψη ότι το σύμβολο είναι χριστιανικό.

Πιο εντυπωσιακή είναι η ακόλουθη σημαία της "Εθνικής Ενότητας Ρωσίας" που είναι η μεγαλύτερη ναζιστική οργάνωση της Ρωσίας:

NATIONAL UNITY OF RUSSIA
ROSSIYSKOYE NATSIONAL’NOYE YEDINSTVO (ROSSIĬSKOE NACIONALHNOE EDINSTVO | РОССИЙСКОЕ НАЦИОНАЛЬНОЕ ЕДИНСТВО)

This is the main neonazi organization in Russia. Operating in semi-underground regime, it engages itself in the same kind of activities as its western counterparts.

Αυτά αναγράφονται στον επίσημο ιστοχώρο τους.

Μεγαλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν Ρώσοι πολίτες, απόγονοι αυτών που σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν και πολέμησαν και νίκησαν τον Χίτλερ, που υπερασπιζονται τη ναζιστικη ιδεολογία.  Ομως ναι, έτσι είναι και δεν ντρέπονται καθόλου να το πουν. Γιατί πιστεύουν ότι η απάντηση στο φρικτό Σταλινικό καθεστώς είναι το εξίσου φρικτό καθεστώς των ναζί. Από φρικτό καθεστώς σε φρικτό καθεστώς...

Η "Εθνικη συμμαχία" διατυμπανίζει τον ιδεολογικό της προσανατολισμό χωρίς περιστροφές. Είναι η δευτερη μεγαλύτερη Ρώσικη ναζιστική οργάνωση.

NORTHERN ALLIANCE
SEVYERNIY ALLIYANS (SEVERNIĬ ALLIÂNS | СЕВЕРНИЙ АЛЛИЯНС)

image by Mikhail Paraskan, 22 Oct 1999 Russian National Socialist Party and Northern Alliance are the second largest neo-nazi parties in Russia, after R.N.E.. Northern Alliance uses four different flags: The tricolor, as was used by General Vlasov Army (ROA) who collaborated with German Army and Reich; I thin that is why Severnij Alijans use it together with old Aryan symbol Swastika.
Mikhail Paraskan, 22 Oct 1999

Το ίδιο το σύμβολο της σβάστιγας, έχει γίνει αντικείμενο μεγάλης έρευνας και ανάλυσης.  Σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα αρχαιότατο σύμβολο, με ρίζες ως τη μεσοποταμία, που συμβόλιζε την τυχη και το ευ ζειν.  Η γνώμη ότι το σύμβολο αυτό είναι αρχαιοΕλληνικό, είναι μάλλον λανθασμένη.

Παρά την αρχική υγιή σημασία του συμβόλου (που ουδεμία σχεση είχε με απολυταρχικά καθεστώτα και ρατσιστικές ιδεολογίες), είναι περίεργη η επιμονή μερικών να εμπνέονται από αυτό μετά από όσα έζησε η ανθρωπότητα την πρώτη φορά που το σύμβολο αυτό την ενέπνευσε.

Ο επόμενος αγκυλωτός σταυρός, βρίσκεται στο κέντρο της σημαίας της Ρώσικης "Εθνικής - σοσιαλιστικής κοινωνίας"  

NATIONAL SOCIALIST SOCIETY / НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКОЕ ОБЩЕСТВО

Nikolay A. Khimenkov, 12 Apr 2006 This is official flag of the National-Socialistic Society for internal usage.
Mikhail Revnivtsev, 12 Apr 2006ενώ στο "Ρώσικο κίνημα ενάντια στην παράνομη μετανάστευση":

MOVEMENT AGAINST ILLEGAL IMMIGRATION / ДВИЖЕНИЕ ПРОТИВ НЕЛЕГАЛЬНОЙ ИММИГРАЦИИ — ДПНИ

Victor Lomantsov, 5 May 2009 Seen in a TV news report, a Russian nationalist demo with participants waving imperial black-yellow-white flags, some of which had a logo in the center consisting of a word under a white and black white supremacist-style circle-cross.
Eugene Ipavec, 5 May 2009βλέπουμε ένα διαφορετικό σύμβολο, τον κύκλο με το Χι. που σε μια παραλλαγή του βρίσκεται επίσης και στη σημαία του "Ρώσικου Λαϊκού Μετώπου":

NATIONAL FRONT / НАЦИОНАЛЬНЫЙ ФРОНТ

Tomislav Todorovic, 21 Nov 2011 These are flags used by a Russian neo-Nazi organization called the National Front. The National Front is led by Ilya Lazarenko. First formed in 1991 as the "Union of Russian Youth," then renamed the "Front of National-Revolutionary Action" in 1992, and finally named the "National Front Party" which it has remained since 1994. Its doctrine is racist and fascist envisioning a "Great National-Socialist Russian Empire" under a "national dictatorship," which explains their use of flags reminiscent of both Nazi Germany and Imperial Russia.αλλά και στη σημαία του "Μετώπου Εθνικής επαναστατικής δράσης" παρέα με έναν δικέφαλο αετό:

Front of National-Revolutionary Action / Фронт национал-революционного действия
Victor Lomantsov, 21 Nov 2011 

Συνεχίζοντας παρακάτω,  βλέπουμε παραλλαγές του "Κέλτικου σταυρού" στη φώτο δεξιά (Celtic Cross) - που αν και δεν ξεκίνησε σαν ρατσιστικό σύμβολο, σήμερα χρησιμοποιείται κατά κόρον από τα κινήματα της "λευκής δύναμης" (white power movement) και ειδικά από τους σκίνχεντς. Ο σταυρός στα δεξιά, είναι το πιο συχνό σύμβολο όλων των ρατσιστικών οργανώσεων.
Αυτό το συμβολο (κελτικός σταυρός σε μαύρο φόντο) είναι το σύμβολο "Μέτωπο καταιγίδας" που χρησιμοποιείται από λευκούς ρατσιστές (white power) και σκίνχεντ, οι οποίοι χαιρετιούνται μεταξύ τους με την προσφώνηση "88". Το όγδοο γράμμα της λατινικής αλφαβήτας είναι το Η και 88 σημαίνει ΗΗ, ή αλλιώς Heil Hitler.

Φώτο αριστερά η "σταγόνα αίματος" (Blood Drop) - Σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε από τις ρατσιστικές οργανώσεις της Κουκ Κλουξ Κλάν
και εδώ αριστερά επίσης, το σύμβολο των "Αρειων εθνών" που είναι "χριστιανοί" νεοναζί που υπάρχουν απο το 1974.
Εδώ αριστερά και πάλι, η "καρφότροχη Σβαστικα" (Pinwheel Swastika) - που είναι μια ακόμα παραλλαγή του συμβόλου της σβάστικας που χρησιμοποιούν οι ρατσιστές.
Αυτό εδώ είναι το Odin's Rune - Σύμβολο παγανιστών θρησκείας που λατρεύει τον Οντίν. (Odinism).Ούτε η θρησκεία αυτού καθε αυτού ούτε το σύμβολο είναι ρατσιστικά, αλλά όλα έχουν χρησιμοποιηθεί από συγκεκριμένους τομείς της άκρας δεξιάς. 


Αυτό εδώ αριστερά, είναι το πιο επικίνδυνο απ όλα. Αποκαλείται Εθνική Συμμαχία και είναι "Το σύμβολο του Westboro", μιας ρατσιστικής οργάνωσης της δυτικής Βιρτζίνια (ΗΠΑ), της πιο ακραίας και επικίνδυνης οργάνωσης μίσους στον κόσμο σήμερα.


Όλα τα παραπάνω σύμβολα μίσους (symbols of hate) που παραθέσαμε πιο πάνω καθώς και άλλα που δεν παραθέσαμε, μπορείτε να τα δείτε εδώ

Επίσης, σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε σημαίες και σύμβολα από όλα τα ναζιστικά κόμματα ανα τον κόσμο.

Στην Παρακάτω εικόνα, θα δείτε σχεδόν όλα τα "σύμβολα μίσους". Κλικάροντας την εικόνα, θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για τη σημασία των συμβόλων, την προέλευση τους, τη χρήση τους και την ιστορία τους.  


Ενα σημείο που πρέπει να σταθούμε και έχει σχέση με τον Κέλτικο Σταυρό (βλέπε φώτος πιο πάνω), είναι ότι το σύμβολο "ο σταυρός της λευκής δύναμης", δηλ. ο Κέλτικος Σταυρός σε λευκό φόντο ή το αντίστροφο, είναι το σύμβολο των "πιο σκληροπυρηνικών κομμάτων νεοναζί" και ότι ο Κέλτικος Σταυρός γενικώς είναι το σύμβολο της "λευκής δύναμης".

ΜΕΡΟΣ Γ΄: ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

1) Το γεγονός ότι οι παραπάνω οργανώσεις αυτοπροσδιοριζονται ως "εθνικιστικές" και χρησιμοποιούν τον όρο "εθνικός" στο όνομα τους, δε σημαίνει οτι ο εθνικισμός εκφράζεται με τον τρόπο αυτό, ούτε ότι ο εθνικισμός είναι ταυτόσημος με το ναζισμό, ούτε ότι όποιος αγαπάει το έθνος του και την πατρίδα του είναι ρατσιστής, ή οτι θα έπρεπε να είναι.

2) Το παραπανω συμπέρασμα, βασίζεται σε λογικές πλάνες, την "πλάνη της βεβιασμένης γενίκευσης"  και την πλάνη "Ad_hominem"  που μας οδηγούν στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι "Ολοι οι εθνικιστές είναι νεοναζί" και ότι "η αγάπη για το έθνος και την πατρίδα είναι φασιστική" και υποψιάζομαι ότι αυτός είναι και ο ρόλος ύπαρξης των νεοναζιστικών οργανώσεων:  

ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Θυμίζω τους ορισμούς που έχουμε δεχθεί. (Δείτε τους πιο πάνω και πάλι)

Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε τους λεβέντες σε δράση

Σε αντίθεση με όλα αυτά, το παρακάτω σύμβολο, είναι ένα μη ρατσιστικό σύμβολο που συμβολίζει την "Εθνική αντίσταση" (όχι κάποιο συγκεκριμένο κόμμα ή οργάνωση, αλλά την έννοια γενικά):

NATIONAL RESISTANCE
NATIONALER WIDERSTAND

Image by Antσnio Martins-Tuvαlkin, 26 Sep 2004
Note: This flag is a symbol for the Nationaler Widerstand. It's not used by a particular party or organization, just for the whole action called "National Resistance." Recently, it has been used by organized Neo-Nazi groups in Germany, and it symbolzies national resistance. και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι συμβολο δικό μου (αφού δηλώνω εθνικιστής), αλλά με πρόλαβε ο Μαύρος Κρίνος, οπότε αφού το έμβλημα κατωχυρώθηκε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο.


Το παραπάνω σήμα λοιπόν, υιοθετεί πλήρως ο συμπατριώτης μας, ο Μαύρος Κρίνος.
Υπενθυμίζω και πάλι ότι το παραπάνω σύμβολο από μόνο του συμβολίζει την Εθνική Αντίσταση σαν έννοια και δεν παραπέμπει άμεσα - από μόνο του - σε ρατσισμό ή ναζισμό.
Οι θέσεις βεβείως του Μαύρου Κρίνου είναι σαφείς. Και το διαφημιστικό υλικό επίσης χαρακτηριστικό:


Στο υλικό προώθησης, ορατές είναι η σημαία του κέλτικου σταυρού και η σημαία με την παραλλαγή του ναζιστικού σήματος.

Τα επιμορφωτικά περιοδικά (φώτο άνω) που συστήνει ο Μαύρος Κρίνος, πάνω από την εικόνα των όπλων των Σπαρτιατών, έχουν τον Τρίσκελο Αγκυλωτό Σταυρό, και δε ...μυρίζουν και πολύ έντονα "Ελλάδα", όχι τουλάχιστον όπως την εννοοουμε εμείς οι "νοικοκυραίοι αστοί". Στο πιο πρόσφατο άρθρο τους μάλιστα, εκθειάζουν τον Συριακό λαό για την εθνικιστική του συμπεριφορά:

 με την παραπάνω φωτογραφία με λεζάντα: 
"Θα έρθουμε μια Νύχτα, Όπου κι αυτά τα αστέρια Θα έχουν σβήσει, Και δεν θα ξέρετε Αν Ζωντανοί ή Πεθαμένοι είστε. Μα Εμείς θα έρθουμε, Φέρνοντας μαζί μας Χιλιάδες άστρα, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, Και έναν Ήλιο Ματωμένο, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!"

Σε προηγούμενο άρθρο τους με τίτλο "Πολεμώντας τους γιους της Σιών" , υπάρχει μια φωτογραφία της ενδόξου στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς:


και μια αναφορά στον παλαιστινιακό εθνικοσοσιαλισμό


με λεζάντα: "Συνθήματα υπέρ του Εθνικοσοσιαλισμού στους τοίχους της Παλαιστίνης".

Για δεοντολογικούς λόγους, παραθέτω και ανάρτηση - διαμαρτυρία του Μαύρου Κρίνου, καθώς και το άρθρο "Μια οφειλόμενη απάντηση

Πρίν προχωρήσουμε παρακάτω, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και πάλι τη λογική μας. 

1) Από το γεγονός ότι ο Μαύρος Κρίνος προβάλει νεοναζί Σύριους και 
2) Από το γεγονός ότι ο Μαύρος Κρίνος είναι νεοναζιστική οργάνωση

ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Παρόμοιο συμπέρασμα θα οδηγούσε σε λογική πλάνη. Το μοναδικό συμπέρασμα είναι ότι ο Μαύρος Κρίνος, μια νεοναζιστική Ελληνική οργάνωση, προβάλει μια αντίστοιχη νεοναζιστική οργάνωση στη Συρία.

ΜΕΡΟΣ Ε΄:  Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Μιας και πιάσαμε τα πατριωτάκια μας, να συνεχίσουμε με την μεγαλύτερη πλέον "εθνικιστική" οργάνωση στην Ελλάδα, τη Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή, από πολλούς κατηγορείται ως νεοναζιστικό κόμμα.  Ομως είμαι σίγουρος ότι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ψηφοφόροι της, στην πλειονότητά τους, δεν το πιστεύουν αυτό.  Δε γέμισε η Ελλάδα ξαφνικά νεοναζί.  Αν το 7% των Ελλήνων ήταν  Ελληνες νεοναζί, θα είχαν επιβάλει προ πολλού το καθεστώς τους, χωρις να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται με εκλογές και άλλα τέτοια παρόμοια.

Σε αυτή τη μικρή έρευνα, θα εξετάσουμε τη Χρυσή Αυγή με καλή προαίρεση, θεωρώντας αρχικά ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι νεοναζιστικό κόμμα, αλλά γνήσια πατριωτική αντισυστημική οργάνωση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

 Σύμβολο (τωρινό) της Χρυσής Αυγής, είναι ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις των μελών της οργάνωσης, δεν έχει καμία σχέση με ναζιστική ιδεολογία.

Το απεικονιζόμενο σύμβολο, είναι πράγματι αρχαιοελληνικό και συμβολίζει την ενότητα, τη νίκη, το άπειρο και την αιώνια ζωή.

Πολύ δυνατό σύμβολο, το οποίο δεν συναντήσαμε σε κανένα από τα παραπάνω site για τα νεοναζιστικά κινήματα και σύμβολα.

Την ιστορία του μαιάνδρου μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:


Για τον μαίανδρο της Χρυσής Αυγής, έχουν γραφεί πολλά και έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις, κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο, γιατί όσα ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή είναι πράγματι αλήθεια.

Τα παιδιά αυτά δεν κρατάνε ναζιστική σημαία. Κρατάνε τη σημαία με τον  αρχαιοελληνικό μαίανδρο.

Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή έχει κατηγορηθεί ότι στο παρελθόν χρησιμοποιούσε αμιγώς ναζιστικά σύμβολα (τα οποία συναντήσαμε παραπάνω στα συμβολα του ναζισμού):


Για να είμαστε καλόπιστοι, θα δεχθούμε εξ αρχής τις δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος, ότι οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και ότι όλα αυτά συνέβαιναν πριν τριάντα χρόνια και ότι ο γραμματέας και το κίνημα έχουν το δικαίωμα να παραδεχθούν ότι είχαν πάρει στραβό δρόμο και να αλλάξουν.  Θα απορρίψουμε συνεπώς σαν κακοήθεις τις κατηγορίες ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα λόγω του αμαρτωλού παρελθόντος της. 

Και θα δεχθούμε ότι οι συμβολισμοί στα παλαιότερα περιοδικά της Χρυσής Αυγής οφείλονται στα ...επιστημονικά αφιερώματα στον Αδόλφο Χίτλερ και τον Γκέμπελς, και οχι στην πίστη της Χρυσης αυγής στην ιδεολογία του ναζισμού.και θα θεωρήσουμε ότι το ενδιαφέρον τους για την αρχεγονη μυστική δύναμη της θρησκείας του Οντίν (θυμηθείτε τα παγανιστικά σύμβολα του Ρουνισμού παραπάνω) είναι καθαρά επιστημονικό (φώτο του περιοδικού της νεολαίας της Χ.Α. "Αντεπίθεση").Επισης θα θεωρήσουμε ότι οι κακοήθειες για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του γενικού γραμματέα, δεν ευσταθούν, αφού ο καθένας μπορεί να θέλει να φοράει μπλουζακια με το σύμβολο SS-Totenkopf, ή αλλιώς νεκροκεφαλή των Waffen SS στο σπιτι του.  Σπίτι του είναι, ότι θέλει κάνει, ότι θέλει φοράει.


Εκτός αυτού, θα θεωρήσουμε ότι ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, βουλευτής σήμερα κ. Ηλίας Κασιδιάρης, φορούσε αυτό το μπλουζακι στα νεανικά του χρόνια, πριν το μυαλό του πήξει και ο χαρακτήρας του ωριμάσει, χωρίς να δίνει πολύ σημασία στα σύμβολα που απεικόνιζε....


....Ούτε θα λάβουμε υπ' όψη μας τις κακοήθειες για το συγγραφικό του ταλέντο:
Στην παρακάτω φωτογραφία ντοκουμέντου, το όνομα του κυρίου Πλεύρη στη μισθοδοσία της ΚΥΠ, μπορεί να εξηγηθεί γνωρίζοντας το γεγονός ότι ο κύριος Πλεύρης είναι ο μοναδικός Ελληνας που γνώριζε τα σχετικά με τον ψυχολογικό πόλεμο, είναι ο μοναδικός Ελληνας συγγραφέας βιβλίων σχετικών με τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, τον ψυχολογικό πόλεμο και την προπαγάνδα, είναι γνωστό ότι το κράτος αξιοποίησε τις γνώσεις του αυτές χρησιμοποιώντας τον σαν συμβουλο και θεωρώ φυσικό ο κ. Πλεύρης να πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του από το Ελληνικό κράτος. 
Δυσκολεύομαι όμως λίγο να δεχθώ τον ισχυρισμό του κ. Μιχαλολιάκου ότι η παρουσία του ονόματος του στη μισθοδοσία της ΚΥΠ είναι προϊόν φωτό μοντάζ, αλλά μιας και δεν έχω στα χέρια μου το πρωτότυπο έντυπο ή κάποια πραγματογνωμοσύνη για την αυθεντικότητα του εγγράφου, οι καλοί τρόποι και ο κώδικας δεοντολογίας μας, επιβάλλουν να δεχθούμε τον ισχυρισμό του κ. γραμματέα.Παρά την συνεχή μας καλή θέληση, τα πράγματα δυσκολεύουν όταν κοιταζουμε νεότερες φωτογραφίες, οπου τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, φαίνονται σαν να χαιρετούν ναζιστικά.


Και εδώ, θα δεχθουμε καλοπροαίρετα την εξήγηση του γραμματέα του κόμματος, ότι δηλαδή ο χαιρετισμός αυτός δεν έχει σχέση με το ναζισμό, αλλά είναι ο χαιρετισμός των Σπαρτιατών, καθαρά αρχαιοελληνικός και ότι όταν χαιρετιούνται έτσι τα μέλη, έχουν στο μυαλό τους τους Σπαρτιάτες και όχι τον Χίτλερ ή την ιδεολογία του.

Το ίδιο θα κάνουμε και με τις κακοήθειες κάποιων που έτρεξαν να ερμηνεύσουν την ευγενική χειρονομία του κ. Μιχαλολιάκου προς την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη σαν ένδειξη υποταγής και γλοιωδίας:


Τα προβλήματα όμως συνεχίζονται, όταν σε φρεσκότατες φωτογραφίες (πρίν 8 μήνες για την ακρίβεια) διαπιστώνουμε ότι δίπλα στον υπερήφανο αρχαιοελληνικό μαίανδρο, κυματίζουν κάποια γνωστά μας πλέον σύμβολα, όπως ο "κέλτικος σταυρός", που θυμίζουμε ότι είναι έμβλημα ρατσισμού (λευκή δύναμη) καθώς και έμβλημα των "σκληροπυρηνικών νεοναζιστικών οργανώσεων"!

 
 

Και εδώ φτάνουμε στο σημείο όπου η λογική και η καλοπροαίρεση σηκώνουν τα χέρια. 
Δεχθήκαμε ότι ο μαίανδρος είναι Ελληνικός και δεν έχει καμία σχέση με νεοναζί, συγχωρήσαμε τις "παιδικές τρέλες" του γραμματέα, του εκπροσώπου και του κόμματος, δεχθήκαμε σαν προϊόντα προπαγάνδας τις κακοήθειες για το ναζιστικό τους παρελθόν και για τους τύπους ευγενείας προς τις κυρίες που κατέστρεψαν την Ελλάδα που οι ίδιοι δηλώνουν ότι θέλουν να δικάσουν και να κρεμάσουν, αλλά δυστυχώς, παρά την συνεχή μας καλοπροαίρεση, ακόμα και τώρα στο παρόν, δημιουργούνται και πάλι νέα ερωτήματα:1) Γιατί τα παιδιά μας κρατάνε σημαίες με τον "κέλτικο σταυρό";

2) Τι δουλειά έχουν οι Ελληνες με τους Κέλτες;

3) Συμβολίζει ή όχι ο κέλτικος σταυρός τον ρατσισμό;

4) Είναι ή όχι ο κέλτικος σταυρός σύμβολο των "σκληροπυρηνικών ναζί";

5) Μήπως αυτό έχει σχέση με το ναζιστικό χαιρετισμό στην παραπάνω φωτογραφία;

6) Αν όλα αυτά δεν ισχύουν, τι συμβολίζει για τα παιδιά της Χρυσής Αυγής ο κέλτικος σταυρός στις σημαίες και τις ασπίδες τους ;  

7) Γιατί αφού είμαστε Ελληνες πατριώτες και αγαπάμε τον Ελληνικό λαό, η Ελληνική σημαία δε μας φτάνει;

Παρά τα ερωτήματα, τον τελευταίο καιρό, η Χρυσή Αυγή, είναι η μοναδική Ελληνικη φωνή μέσα στο κοινοβούλιο ενώ παράλληλα επιτελεί ένα αξιοθαύμαστο έργο αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό. Η διανομή τροφιμων είναι συνεχής και ανακουφίζει τον έρημο Ελληνικό λαό που τραβάει τα πάνδεινα από την φτώχεια και τη μιζέρια.

  

Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η φτώχεια και η μιζέρια είναι που δημιουργεί την ανάγκη του κόσμου για δωρεάν τρόφιμα αλλά συνάμα και την ευκαιρία για τη Χρυσή Αυγή να το παίζει "προστάτης".

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν χρειάζονται πατριωτικές οργανώσεις να ταϊζουν τον κόσμο, ούτε προστάτες να συνοδεύουν τις γριές στα ΑΤΜ.

Σήμερα, η κοινωνική αλληλεγγύη, έχει φύγει από την φροντίδα του κράτους και  έχει αφεθεί στα χέρια του ΣΚΑΙ, της Χρυσής Αυγής και των μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων που παίρνουν χρήματα από το κράτος και τους πολίτες, για να κάνουν αγαθοεργίες, με τα ίδια τα λεφτά του Ελληνικού λαού, παίζοντας το σωτήρες και μεγαλόψυχοι.

Και ένα είναι σίγουρο:  Ο κόσμος στις ουρές, δεν είναι η αρρώστια, είναι ένα από τα συμπτώματα της αρρώστιας και ποτέ καμία αρρώστια δε θεραπεύθηκε ανακουφίζοντας απλώς τα συμπτώματα.

Ομως θα πει κανείς, η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται το δίκαιο αίτημα για δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό,

καταγγέλει ευθέως το μνημόνιο και τα μέτρα, την τρόϊκα, το δωσιλογισμό των πολιτικών, τις τράπεζες, το μεταναστευτικό και δείχνει να είναι προς την σωστή ιδεολογική κατευθυνση.

Ειναι το κόμμα που βοηθάει τις γριές να παραλάβουν τη σύνταξη τους απο το ΑΤΜ, το κόμμα που μοιράζει τρόφιμα, που προστατεύει όσους έχουν πρόβλημα με τους μετανάστες, που δίνει αίμα σε όσους Ελληνες το χρειαζονται, είναι το μοναδικό κόμμα που νοιάζεται και προστατεύει τον Ελληνικό λαό.

Ολα αυτά όμως τα καλά και τα ωραία, φέρνουν στο μυαλό τη ρήση του Πλάτωνα, ότι δηλαδή είναι κοινό χαρακτηριστικό των τυράνων να εμφανίζονται αρχικά ως προστάτες, και γνωρίζοντας ότι το ρητό αυτό επιβεβαιώθηκε και στην Χιτλερική Γερμανία και στην κομμουνιστικη Ρωσία και στην Κίνα και παντου, κάθε φορά μετά από μια δύσκολη ιστορικά στιγμή, και ότι σε όλες αυτές τις χώρες, οι χτεσινοί προστάτες γίνανε οι αυριανοί τύρανοι, δεν μου αρέσουν καθόλου.

Και σε όποιον με ρωτησει, του απαντάω ότι με όλα τα παραπάνω στοιχεία, η λογική μου λέει ότι η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα που δεν το παραδεχεται ανοιχτά, ότι το παλιό της site το "έριξαν οι άπλυτοι" για να σβηστεί το αμαρτωλό παρελθόν της για να αλλάξει προφίλ και να μπορεί σήμερα σαν προστάτης του Ελληνικού λαού, να εμφανίζεται αποκρύπτοντας του τους αληθινούς της σκοπούς, με σκοπό να κερδίζει συνεχώς δύναμη για να αναλάβει κάποια στιγμή δράση όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και όλοι θα ψάχνουν από που να κρατηθούν.

Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη απο τα μήντια (παρά τις περι του αντιθέτου επιβεβαιώσεις των δημοσιογράφων των καναλιών που ισχυρίζονται ότι αυτοί τους καλούν και οι άλλοι δεν πάνε),  παρά τις "διαμαρτυρίες" των εκπροσώπων της για φίμωση, μου δημιουργεί την υποψία ότι η Χρυσή Αυγή δεν εμφανίζεται στα κανάλια από το σύστημα, όχι γιατί το ενοχλεί, αλλά γιατί έτσι προστατεύεται από τη φθορά.  Η απουσία των βουλευτων της απο τα κανάλια, πρώτον κρύβει από τον Ελληνικό λαό το αληθινό της πρόσωπο (γιατί αν οι εκπρόσωποι της μιλούσαν καθημερινά στα κανάλια, όλο και σε κάποιες ερωτήσεις θα έπρεπε να απαντήσουν, όλο και κάποια μαλακία θα τους ξέφευγε, δε φημίζονται δα και για το ιδιαίτερα υψηλό βαθμό νοημοσύνης τους)  και δευτερον, οι βουλευτές της δεν φθείρονται σε καθημερινές συζητήσεις που έχει βαρεθεί ο Ελληνικός λαος να ακούει απο τηλεοράσεως. 

Η Χρυσή Αυγή, πασαλείβει τον γνήσιο πατριωτισμό με τον ρατσισμό, τον φασισμό και το ναζισμό και λερώνει τον πατριωτικό χώρο με έννοιες εντελώς ξενες προς τον Ελληνισμό, ενώ ταυτόχρονα δίνει τροφη και άλλοθι στους ακριβώς απέναντι "αντιφα", να κατηγορούν τον πατριωτισμό και τον καθαρό εθνικισμό για ναζιστικές ιδέες:


Αν δεν υπήρχε η Xρυσή Aυγή, οι παραπάνω υπερασπιστές της "ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφοσύνης", δε θα νομιμοποιούνταν σε καμία περίπτωση να γράψουν το παραπάνω σύνθημα, ουτε να κατηγορούν τους γνήσιους πατριώτες σαν φασίστες. 

Καθε δράση, χρειάζεται μία αντίδραση. Η Χρυσή Αυγή, έχει απήχηση κυρίως λόγω του προβλήματος των μεταναστών (το οποίο έχει κάνει σημαία του αγώνα της), πρόβλημα που δημιουργηθηκε από την εσκεμμένη αδράνεια του πολιτικού συστήματος τα τελευταία δέκα χρόνια.  Αν το πολιτικό σύστημα δεν ειχε γεμίσει τον τόπο παράνομους μετανάστες και δεν είχε επιτρέψει να γίνει η κατάσταση μέγα άλυτο πρόβλημα, είμαι σίγουρος ότι η Χρυσή Αυγή θα είχε πολύ μικρότερο ποσοστό στις τελευταίες εκλογές. 

Και αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, δε θα είχαν κανέναν λόγο ύπαρξης ούτε οι "αντίφα" και οι κάθε λογής "αντιφασίστες". Ποιον θα κατηγορούσαν για φασίστα; Εμένα, ή εσάς;

(μια πολυ καλή ανάρτηση για τους "αντί-φα" θα βρείτε εδώ  ενώ αληθινή είναι νομίζω και αυτή εδώ η ανάρτηση του Μαύρου Κρίνου, παρά το γεγονός ότι αναρτήθηκε εκεί για διαφορετικούς λόγους.

Ισχυρίζομαι λοιπόν, ότι τα δύο αντίθετα αυτά άκρα, χρηματοδοτούνται απο τις ίδιες πηγές, με μοναδικό σκοπό να αμαυρώσουν το καθένα με τον τρόπο του, τόσο τον εθνικό αγώνα, όσο και τους αγώνες υπέρ του ανθρωπισμού.

Είναι πάγια τακτική του συστήματος, να δημιουργεί ένα πρόβλημα, έχοντας έτοιμη τη λύση ώστε μόλις ο λαός πιεστεί από το πρόβλημα να δέχεται οικειοθελώς τη "μοναδική" λύση, η οποία όμως εξυπηρετεί παντα το σύστημα και όχι το λαό. 

Ανάμεσα στα δυο άκρα, ανίκανοι πολιτικοί, που τρώνε τα λεφτά του Ελληνικού λαού μέσα απο τα κόμματα, έχουν πιασμένα όλα τα πόστα, εκπροσωπόντας ολες τις ιδεολογίες σε κάθε ένταση και συνδυασμό (κεντροαριστερά, κεντροδεξιά, δεξιά, κομμουνισμός, διεθνιστικός σοσιαλισμός, πατριωτικός κεϋνσιανισμός, κ.λ.π.), ώστε να μην αφήνουν περιθώριο σε κανέναν να χωθεί ανάμεσα τους.  
Είσαι συντηρητικός; Στη ΝΔ. 
Είσαι "προοδευτικός"; Στο ΣΥΡΙΖΑ.
Είσαι πατριώτης; Στο ΛΑΟΣ.  
Είσαι απογοητευμένος πατριώτης;  Στη Χρυσή Αυγή. 
Έίσαι βολεμένος κρατικοδίαιτος;  Στο ΠΑΣΟΚ. 
Είσαι κομμουνιστής;  Στο ΚΚΕ.  
Διαλέγεις ότι θες, αλλά από τα δικά μας προϊόντα. Εχουμε σκεφτεί πριν από εσάς για εσάς.  
Ο πάγκος έχει απ' όλα.  Διαλεξε πλευρά και κάτσε.

Και αν πάλι δεν μπαίνεις στο μαντρί, έχουμε και ομάδες ελευθέρας βοσκής:  
Αναρχικούς, 
Ακροαριστερούς, 
Ομάδες Έψιλον, 
Ουφολόγους, 
Δωδεκαθεϊστές, (Οι γνωστοί παγανιστές αρχαιοελληνιστές, ίσως οι πιο επικίνδυνοι απ όλους)
Αντίχριστους Εωσφορικούς 
και κάθε λογής ομάδες και οργανώσεις που σε πείσμα της λογικής ισχυρίζονται ότι βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι και μαζευουν τους ζαλισμένους Ελληνες και τους μαντρώνουν στη δικιά τους πνευματικη φυλακή.

Ο Ελληνικός λαός, που κατασφάχτηκε από το 1943 και μετά, με τρόπους φρικτούς, με τα τάγματα ασφαλείας που βασάνισαν, συνέλαβαν και εκτέλεσαν ακόμα και ανάπηρους ήρωες του Αλβανικού Μετώπου, ο Ελληνικός λαός που πυροβολήθηκε άοπλος στα Δεκεμβριανά από την ιδια του την κρατική μηχανή, ο ηρωϊκότερος λαός του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που έγινε και ο εμφυλιοπολεμικότερος, με τους αριστερούς να είναι έτοιμοι να κόψουν την χώρα στη μέση και να φτιάξουν δικό τους κράτος, σήμερα σπρώχνεται και τρέχει πίσω από το Ναζισμό της Χρυσής Αυγής, ξαναψηφίζει τους βιαστές του, με τις ευλογίες της εκκλησίας  που έχει μετατραπεί σε άντρο ανωμαλίας, και της Βουλής και της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν γίνει άντρα διαφθοράς. 

Και το μοναδικό (αλλά σημαντικό και διαχρονικό) στοιχείο όλων των πολιτικών ομάδων αυτών, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ σε μικρές υποομάδες, που η κάθε μία έχει τη δική της ιδελογια.

Διαίρει και βασίλευε.

Και είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς και να εντυπωσιάζεται με το μέγεθος του παιχνιδιού που έχει στηθεί γυρω μας. Ομως τα συμφέροντα που σχετίζονται με τον έλεγχο ενός ολόκληρου λαού, ειδικά ενός λαού τόσο άξιου και προικισμένου όσο του Ελληνικού, είναι τεράστια.  Ο ορυκτός πλούτος είναι μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά. αν αναλογιστεί κανείς πόσα δισεκατομμύρια πληρώνουμε σε τόκους κάθε χρόνο για να πληρώσουμε λογαριασμούς που ούτε έχουμε δει ούτε έχουμε ελέγξει.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει επιτέλους όλα αυτά, να τα αφησει στην άκρη και να κατέβει στο δρόμο ενωμένος, κρατώντας Ελληνικές σημαίες, χωρίς κέλτικους σταυρούς, κόκκινα αστεράκια και σφυροδρέπανα, χωρίς τίποτα ξένο προς την Ελληνική παιδεια και πολιτισμό, για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Να καθαιρέσουμε όλους αυτούς τους ανάξιους, από τους οποίους τίποτα δεν πρέπει να περιμένουμε. Ολους αυτούς τους οργανισμούς, τα κανάλια,  τους καθηγητές πανεπιστημίου, τους καλλιτέχνες και τους "διανοούμενους".  Ολους τους μπουκωμένους με λεφτά, με τα οποία εχουν ανταλλάξει τη σιωπή τους. 

Ο πόλεμος είναι πνευματικός και το μόνο που χρειάζεται για να ξυπνήσουμε, είναι να δούμε την αλήθεια, να καταλάβουμε το παιχνίδι και να πάψουμε να συμμετέχουμε. Καμία Χρυσή Αυγή, κανένας Αντι-φα, κανένα ΠΑΣΟΚ, κανένα ΚΚΕ, κανένας ουφολόγος και κανένας "δωδεκαθεϊστής" δεν έχουν καμία δύναμη που δεν τους δώσαμε εμείς.

Μπροστά στα μάτια μας βρίσκονται όλα τα στοιχεία για να συνθέσουμε το παζλ με την νεότερη μας ιστορία, και το χάρτη της σημερινής καταστασης, κι αν έχουμε τη λογική μας για πυξίδα και τον Ελληνισμό για άστρο να φωτίζει το δρόμο μας και ενωθούμε, όχι μόνο θα σωθούμε, αλλά θα μας δωθεί και μια τεράστια ευκαιρία να κάνουμε κάτι χρήσιμο, να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και να γράψουμε για μια ακόμα φορά στην ιστορία με χρυσά γράμματα.

Το όπλο μας είναι η δημοκρατία και με αυτήν μπορούμε να αντισταθούμε στους διεθνείς τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, συμβάλοντας με τον δικό μας αγώνα στον αγωνα όλων των λαών για έναν καλύτερο κόσμο. 

Στον αγώνα μας αυτόν, είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε.

Γιατί είμαστε ο Ελληνικός λαός. 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top