Select Menu


Τι τον νοιάζει αυτόν; Τα έκανε μπάχαλο, κάθε μέρα πεινούν ολοένα και περισσότεροι έλληνες, αλλά ο ίδιος και λεφτά έχει για 15 μέρες διακοπές και για να φάει τα κοψίδια του, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες!


Σύμφωνα με τη Real, ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του, για λίγες μέρες μάλιστα τους συντρόφευσε και η κόρη τους, πέρασαν 15 μέρες στο νησί ης Αποκάλυψης, την Πάτμο, φιλοξενούμενοι στο σπίτι του επιχειρηματία Τάσου Αθανασόπoυλου! Ε τι; Θα νοίκιαζαν ένα απλό δωματιάκι νομίζατε; Πολιτικός, γίνεται να μην είναι κολλητός με επιχειρηματίες; Δε γίνεται! Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διακοπές τους συνεχίστηκαν στη Σέριφο.
Δείτε τις φωτογραφίες και ελπίζουμε εκεί στο νησί της προσευχής να του ήρθε η επιφώτιση για αλλαγή καριέρας. Δεν το έχεις το πολιτιλίκι καλέ μου, γιε του πατέρα σου! Τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους πρώην ηγέτες της χώρας που βγαίνουν από τα καβούκια τους τέτοια εποχή και κάνουν διακοπές στα νησιά κοροϊδεύοντάς μας κατάμουτρα!



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top