Select Menu

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει κάποιος ρεζίλι. Ιδίως αυτός που τον διέπει η επιπολαιότητα και ο κομπορρηγνισμός.
Να λοιπόν που τελικά, οι νόμοι της φύσης επικρατούν, θέλουν δε θέλουν μερικοί που προσπαθούν να παίξουν παιχνιδάκια με τη λογική μας. Και τώρα τελευταία και με τον πατριωτισμό μας.

Οι υπαινιγμοί αφορούν ασφαλώς τον ...αρχι-μάγκα του κόμματος των σύγχρονων "μπράβων" του λαού, που ακούει στο όνομα Ηλίας Κασιδιάρης. Δεν θα σχολιάσω το γεγονός πώς ένα τέτοιας υποστάθμης άτομο κατόρθωσε και πέρασε το κατώφλι της Βουλής (θα μου πείτε, εδώ το έχει περάσει ο ΓΑΠ, ο μεγαλύτερος ηλίθιος που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός πολιτικός κόσμος, εδώ το έχουν περάσει ο Ακης, η Ρεπούση, ο - νταμ ντριντάμ - μπουμπούκος Αδωνις, ο ..."τσεκουράτος" Βορίδης... ο Κασιδιάρης δεν θα το πέρναγε;), απλά θα σταθώ στις ...κομπορρημοσύνες του.

Πριν απο λίγες μέρες, το εν λόγω..."μπουμπούκι", φώναζε και δήλωνε ένθεν κα κείθεν οτι "Η Χρυσή Αυγή, τα αυτοκίνητα που δίνει η υπηρεσία του Κράτους σε μας τους βουλευτές, θα τα δώσουμε όλοι σε πολύτεκνες οικογένειες να τα χρησιμοποιούν αυτοί". Και να τα μπράβο βροχή, να οι χαιρετούρες οι ναζιστικές (συγνώμη, οι Σπαρτιάτικες ήθελα να πώ) "Χάιλ Ηλία", να και οι δηλώσεις στα twitter και facebook, να οι αναρτήσεις στα ...φιλικά μπλόγκ, γενικώς ένα "νά". Πάρε νά χεις που λένε.


Και πριν ...αλέκτωρ λαλήσει τρίς (όπου αλέκτωρ βάλτε ...Κασιδιάρης), να σου και η ...απάντηση της ...προδοτικής, της δοσιλογικής, της - α-πα-πα και φτού κακά - Ελληνικής Πολιτείας να δηλώνει δια...νόμου πως τα αυτοκίνητα που παρέχονται προς διευκόλυνση των βουλευτών, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατ΄ουδένα τρόπο για χρήση και διευκόλυνση πολιτών. Οι συνέπειες του νόμου μπλα μπλά μπλά. Επεσαν σε περισυλλογή οι ...αυτόκλητοι "προστάτες" των γιαγιάδων που πάνε στα ΑΤΜ για τις συντάξεις τους και οι ...συγχρονοι Ρομπέν των Δασών που ...μοιράζουν τρόφιμα με ξένα κόλυβα, δηλ. με τα χρήματα του ίδιου του λαού για να φανούν αρεστοί και φιλόπονοι. δυστυχώς όμως, στην περισυλλογή έπεσαν και οι...πολύτεκνοι, διότι είχαν πιστέψει στο "παλιατσοστάν" των φασιστών κι έκαναν όνειρα για ...βόλτες στην Αθήνα με γυαλιστερά αμάξια συν γυναιξί και τέκνοις.

Γκάφα ολκής.

Τι κάνουμε τώρα ωρε λεβέντες; Το ...γνωστόν. Θα βγάλουμε ανακοίνωση που θα ...διορθώνει τα πράγματα και να ...δικαιολογήσουμε το ρεζιλίκι. Και η ...ανακοίνωση αυτή, ανετέθη - πού αλλού; - μα φυσικά στο ...μυαλό του "κόμματος", στον Ηλία που χει όλα τα (λεκτικά ασφαλώς! για να μη παρεξηγούμαστε) εργαλεία!

Νά λοιπόν πώς...διορθώνει τα πράγματα ο Ηλίας!

"Η Χρυσή Αυγή μπλαμπλαμπλά κλπ ....τα οχήματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, αλλά για κομματικές δραστηριότητες, με έμφαση στο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα στα καθήκοντα κάθε βουλευτή είναι να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και όχι να κάνει βόλτες προεκλογικά. Αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι παράνομο, τότε ας μας αφαιρέσουν τα βουλευτικά οχήματα."

Το ΄πε το παιδί και ...καθάρισε. Δεν θα τα πάρουν - φεύ- οι ταλαιπωρημένοι πολύτεκνοι μεν τα οχήματα, θα τα οδηγούν αυτοί οι ίδιοι οι βουλευτές αλλά με...έμφαση στο έργο της...κοινωνικής αλληλεγγύης!  Εν ολίγοις τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν μεν σε κομματικές δραστηριότητες, αλλά για...κοινωνική αλληλεγγύη δε!

Κι επειδή εγώ δεν βγάζω άκρη με αυτά τα όρθια γομάρια με τα ξυρισμένα κρανία και τους χοντρούς σβέρκους, βοηθείστε με εσείς να το καταλάβω, γιατί εδώ όντως η λογική σηκώνει ψηλά τα χέρια της. Θα πηγαίνουν - ας πούμε - σε ομιλίες οι κύριοι αυτοί, αλλά ταυτόχρονα θα ...κάνουν και τον ταξιτζή σε πολύτεκνους; Θα πηγαίνουν σπίτια τους αλλά στο δρόμο θα ...κάνουν και κανένα αγώγι που λέμε, μεταφέροντας τρόφιμα σε καμιά ...γιαγούλα;

Η κατάντια έλεγα κάποτε πως έχει όρια και πάτο, αλλά σ΄αυτόν τον τόπο, που ευτύχησε να γεννήσει έναν Περικλή, έναν Λεωνίδα, έναν Θεμιστοκλή, έναν Αριστείδη, έναν Αριστοτέλη φαίνεται πως ούτε πάτο έχει, ούτε όρια...

Αφού καταντήσαμε να ανεχόμαστε μια ολόκληρη συμμορία γκαγκστερ να ...παριστάνουν τους προστάτες, τους ...φιλόπονους και τους ...πατριώτες, εμπαίζοντας με αυτόν τον τρόπο συνανθρώπους μας που έχουν αμέριστη ανάγκη ή είναι χαμηλού επιπέδου, τότε δε ξέρω αν υπάρχει ακόμη σωτηρία...

Δυστυχώς, οι παλιάτσοι και οι κλόουν του πολιτικού μας τσίρκου παράγιναν πολλοί... Σε λίγο, να το δείτε αυτό, θα αρχίσουν να βγαίνουν στους δρόμους τίποτε γεροντάκια εν είδει σύγχρονου Διογένη και θα ψάχνουν με το φανάρι για να βρούν ανάμεσα σε αυτόν τον πολιτικό και κοινωνικό συρφετό, έναν αληθινό Ελληνα...
Εναν Ελληνα αληθινό μωρέ! 
Εναν!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top