Select Menu

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής 

Μίλησε πάλι σήμερα ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, για το «Λόμπι της Δραχμής», αναφέροντας ότι αυτό είναι ο αντίπαλος της χώρας! Φαίνεται λοιπόν, ότι εδώ και τρία χρόνια που μιλάω και γράφω για την οικονομική θεωρία της επιστροφής μας στο Εθνικό μας νόμισμα, ανήκω σε κάποιο λόμπι και δε … το γνωρίζω!!!

Την θεωρία μου ως οικονομολόγος, την στήριξα με επιχειρήματα κι όχι με συνθήματα, βασισμένος πάντα στις Αρχές της Οικονομικής επιστήμης, την οποία σπούδασε κι ο Αντώνης Σαμαράς!

Φαίνεται όμως, ότι όσο το κόμμα του ήθελε να ρίξει το ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης την γνώριζε την θεωρία μου αυτή, γι αυτό και κατακεραύνωνε το μνημόνιο και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Μόλις έριξε το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου, την … ξέχασε! Και όχι απλά την ξέχασε αλλά υιοθέτησε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ που τόσο σφοδρά πολεμούσε!

Το 2010, είχα πει σε μια συνέντευξή μου, ότι αν φύγουμε από το ευρώ, θα υπάρχουν μεν αναταράξεις, αλλά σε δύο χρόνια θα επέλθει η ανάκαμψη! 

Ηδη βρισκόμαστε στον τρίτο χρόνο της κρίσης και η κατάσταση με την πολιτική που υποστηρίζει η Τρόικα και η Τρόικα Εσωτερικού με Πρωθυπουργό τον Οικονομολόγο Αντωνη Σαμαρά, έχει αποτύχει οικτρά και απλά χάθηκε πολύτιμος χρόνος!

Το περίφημο λόμπι της δραχμής που επικαλείται ο Πρωθυπουργός, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά οι φωνές των υγιών οικονομολόγων που γνωρίζουν τούτο:

Για να κάνεις ανάπτυξη, σε μια περίοδο που η οικονομία καταστρέφεται, πρέπει να μεγαλώσεις το τμήμα του ΑΕΠ, που αφορά στην πρωτογενή παραγωγή πρώτων υλών και προϊόντων καθώς και υπηρεσιών! Πρέπει να εγκαταστήσεις νέα εργοστάσια που παράγουν προϊόντα που μέχρι χτες τα αγόραζες από τρίτες χώρες!

Αυτό χρειάζεται όμως κεφάλαια ή πρόσβαση σε δανεισμό!

ΜΕ την παραμονή μας στο ευρώ, δεν μπορέσαμε να βρούμε δάνεια για επενδύσεις αλλά ούτε κι επενδυτές! 

Πολύ περισσότερο δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε «πλασματικό» πληθωριστικό χρήμα, έτσι ώστε να υπάρξει μια αύξηση στην κυκλοφορική ταχύτητα του χρήματος!

ΔΗΛΑΔΗ, δεν κάναμε τίποτα επί τρία χρόνια γιατί έτσι ήθελαν οι ευρωπαίοι εταίροι μας!

Το πείραμα με την Ελλάδα, συνεχίζεται !

Και ο Πρωθυπουργός μας, ξέχασε τα οικονομικά που έμαθε στο πανεπιστήμιο!

Αλλά σήμερα, θα στείλω ένα μήνυμα στον Καλαματιανό μας Πρωθυπουργό!

Ας υποθέσουμε ότι αντίπαλος της χώρας είναι το λόμπι της δραχμής! Ότι όντως υπάρχει ένας τέτοιος φορέας που θέλει να επιστρέψει η χώρα στο παλιό της νόμισμα με αποτέλεσμα να κερδίσουν εκατομμύρια, όπως είπε και σε ένα κοινό μας φίλο, τώρα τελευταία που πήγε στην Πύλο !!!!

Το λόμπι αυτό, μέχρι σήμερα, δεν κατέγραψε κάποιο ... νεκρό! 

Δεν έγινε η αιτία να χάσει κάποιος συνάνθρωπός μας τη ζωή του, την περιουσία του ή την αξιοπρέπειά του!!!

Από την άλλη, υπάρχει μια διεθνή τρομοκρατική οργάνωση, με οικονομικούς δολοφόνους, τραπεζίτες , τοκογλύφους, στρατούς ολάκερους από απατεώνες και βρικόλακες που πίνουν το αίμα του κοσμάκη!

Η τρομοκρατική αυτή οργάνωση, για την οποία υπάρχουν χιλιάδες βίντεο στο διαδίκτυο, είναι μία και μοναδική! Και σε άρθρο μου την είχα βαφτίσει «η Σέχτα του Ευρώ» [Σχετικό άρθρο ΕΔΩ]!

Η Σέχτα του ευρώ, είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση που βασικό της στέλεχος στην Ελλάδα ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου , ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και εχάτως ο Αντώνης Σαμαράς!

Η Σέχτα του Ευρώ, δολοφόνησε κι εξακολουθεί να δολοφονεί ανύποπτους πολίτες καθημερινά!


Τα χτυπήματα της αιμοσταγούς οργάνωσης Σέχτα του Ευρώ

Η Σέχτα στην οποία έχει τεθεί οπλαρχηγός ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, είναι υπεύθυνη για την δολοφονία 3.000 συμπολιτών μας, που δεν άντεξαν την στοργική φροντίδα του κράτους και επέλεξαν να αυτοκτονήσουν!

Η "Σέχτα του Ευρώ", σε αντίθεση με το "λόμπι της δραχμής", έχει βάψει τα χέρια της με αίμα!

Δεν είναι απλά ηθικός αυτουργός για όλους αυτούς τους θανάτους αλλά είναι ο δολοφόνος όλων αυτών!

Όπως είναι υπεύθυνη για το 23% της ανεργίας!

Για τα 20.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις

Για το 35% της μείωσης του βιοτικού μας επιπέδου

Για την διάλυση χιλιάδων οικογενειών

Για την εξάπλωση της πορνείας στην Ελλάδα

Για την δημιουργία του λαθρομεταναστευτικού

Για την καταλήστευση των δημόσιων ταμείων 

Για τους χιλιάδες Τσοχατζόπουλους που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Για την χαμένη αξιοπρέπεια της Ελλάδος στο Εξωτερικό!
Συνεπώς Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, Αντώνη Σαμαρά, ακόμη κι αν υπάρχει αυτό που ονομάζεις "Λόμπι της Δραχμή"ς, είναι μια … «οργάνωση», η οποία δεν φταίει για τίποτα σε όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας!

Αντίθετα, η Σέχτα του Ευρώ, πρέπει να απαντήσει για ΟΛΑ τα εγκλήματα που έκανε και σύντομα, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όλους όσους, σκότωσαν, ρήμαξαν κι εξευτέλισαν τους Ελληνες πολίτες!

Γι αυτό να είσαι σίγουρος!

Κι αν σε φτιάχνει Πρωθυπουργέ, η ατάκα «Λόμπι», είμαι βέβαιος, ότι συγκυβερνάς με Λομπίστες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και Λομπίστες της Μέρκελ και του Σημίτη! 

Κι αυτό πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι ιδιαίτερα υπερήφανος, μιας και συγκυβερνάς μαζί μ αυτούς που σχεδίασαν και υλοποίησαν την καταστροφή της χώρας και την καταλήστευσή της! Η ξέχασες πάλι, ότι συγκυβερνάς με το ΠΑΣΟΚ;;;

Δυο μήνες πρωθυπουργός και έκανε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο μόλις χτες! Και γιατί να κάνει υπουργικά συμβούλια, αφού οι αποφάσεις έρχονται πακέτο από τη Γερμανία;;;

«H Ελλάδα θα πρέπει να σταματήσει να τρώει τα παιδιά της», τόλμησε και είπε στην ομιλία του σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς! Θα μπορούσε άραγε, να συνατήσει τον γιο του φαρμακοποιού που τίναξε τα μυαλά του στον αέρα έξω από τη Βουλή, και να του πει αυτή την ατάκα;

Θα μπορούσες Πρωθυπουργέ της Ελλάδας να τον συναντήσεις και να του μιλήσεις για το … Λόμπι της δραχμής που τον … σκότωσε ; 

Προσωπικά, εύχομαι στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, οικονομολόγο Αντώνη Σαμαρά από την Καλαμάτα, να έχει μια ευχάριστη συνάντηση με τον αρχηγό των οικονομικών δολοφόνων του Πλανήτη, Πολ Τόμσεν! 

Άλλωστε ο λαός λέει σοφά, δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!

Κι Αντώνης Σαμαράς, κάνει το παν, για να πάρει από τον Γιώργο Παπανδρέου, τον τίτλο του αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης , «Σέχτα του Ευρώ»!

Η καρέκλα του αρχηγού της Σέχτας είναι δική σου!!!

Καλή επιτυχία ... Πρωθυπουργέ της Σέχτας του Ευρώ!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top