Select Menu

Άρθρο του ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ

H ιστορία αυτή θα ήταν ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, αν δεν ήταν ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μπέννυ και Σαμαράς με ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΙΠΑΝ: “ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΚΥΝΣΗ” δηλαδή μαζί με μιά φωνή είπαν «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ νο 2».

Οι πάντες γνωρίζουν πως το κόστος της επιμήκυνσης (με σημερινά δεδομένα) θα είναι 25-30 δισ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑ για 2 χρόνια. Αν πάμε κατά διαόλου (που θα πάμε) το ποσόν θα αυξηθεί αναλογικά.

Τι μας λένε οι δανειστές;

Μας λένε: “Μ@λ@κες Έλληνες… για να σας «πουλήσουμε» επιτυχή διαπραγμάτευση, κάτι πρέπει να δείξουμε πως σας δίνουμε (για να μην κρεμάσετε τους δοσίλογους που σας έχουμε φορτώσει)!

Οι προηγούμενοι δοσίλογοι, θεώρησαν Παγκόσμια Επιτυχία το Μνημόνιο και τα Μαμούθ Δάνεια 300δισ. (δηλαδή, τα 500δισ Συμβασιοποιημενες Δεσμευσεις βασει Πρακτικων Συσκεψης Μπεννυ-Παπουλια-Τσιπρα).

Άρα θα σας δείξουμε αυτό αυτό που σας «δίνουμε» ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (μη γελιεστε).

Σας «δίνουμε» λοιπόν μία επιμίκυνση και μιά μείωση επιτοκιων(**) για να το βουλώσετε και να κολυμπήσετε στο στην Πατρίδα σας που λέγεται Ελλάδα και που θα την έχουμε μετατρέψει σε νεκροταφείο.

Όταν έρθει το 2014-16 έχει ο Αλλαχ… Εμείς δε θα είμαστε εδώ κι εσεις Έλληνες θα λουστείτε  ΚΑΙ τα εξτρά έξοδα-Δάνεια της επιμήκυνσης.“

(**) Μειωση Επιτοκιων = Ποιά ειναι τα σημερινά επιτόκια για να χαρούμε την μείωση?

Έχει δει κανείς την Υπογεγραμμένη Δανειακή με EFSF ? OXI

Προβλέπεται; NAI βασει ν4060.

Αρα χωρις δεδομενα σε τι να χαρουμε? ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

ΕΔΩ είναι το Μηνιαίο Δελτίο της Εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού του Ιουλίου 2012!

Με ΑΥΤΑ τα νούμερα, τι έκθεση περιμένετε να κάνει η Τρόϊκα?

Βάσει αυτής της έκθεσης; Βάσει άλλων στοχοποιήσεων; Βάσει διαρθωτικών και άλλων ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ αλλαγών του Μνημονίου, θα κάνουν την έκθεση “προόδου” του ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;

Ο Σφουγγαρακης και η καλοπαρεα του θα πανε ΜΕΤΑ να διαπραγματευτουν επιμηκυνση? ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΑ?

Με όπλα τις αποκρατικοποιήσεις που διέταξε ο Γιούνκερ?

ΓΙΑΤΙ τις διέταξε? Διότι βασει καταστατικού ΤΑΜΕΙΟΥ Α.Ε. όλα τα έσοδα πάνε σε αποπληρωμή Δανείων! Άρα ο Γιούνκερ καίγεται να πάρει τα λεφτά του και τα λεφτά των συναιτέρων του που τον διόρισαν εισπράκτορα! Γι αυτό το λόγο και δεν θέλει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ! Διότι απαξιώνονται τα assets, τα ασημικά, η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!  Και  αν αυτό συμβεί, ΔΕΝ έρχονται οι Επενδυτές ΤΟΥΣ να ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όσα ΘΕΛΟΥΝ για την αποπληρωμή των δανείων τους, των τόκων και του ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ.

Το κατανοήσαμε πληρως?

Τι περιμένουμε συντροφοι? Τα προβλεπόμενα και αναμενόμενα ?

ΠΠ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top