Select Menu

Σταματούν από αύριο 16 Αυγούστου τη χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, τα φαρμακεία της Κρήτης, της Μαγνησίας και της Κορινθίας, με αποτέλεσμα τεράστια ταλαιπωρία για χιλιάδες ασφαλισμένους. 

Ήδη η πίστωση σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ έχει σταματήσει και σε άλλες περιοχές όπως για παράδειγμα στην Εύβοια και στη Φλώρινα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται εντονότατο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΠΥΥ οφείλει στους φαρμακοποιούς 117 εκ. ευρώ για τις ιατρικές συνταγές που εκτελέστηκαν τον περασμένο Μάιο και άλλα 145 εκ. ευρώ για τις συνταγές του Ιουνίου.

Στο μεταξύ στις 25 Αυγούστου συγκαλείται η Γενική Συνέλευση του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με θέμα την έναρξη συστηματικών κινητοποιήσεων για την πληρωμή των ποσών που τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top