Select Menu

Πράσινος αυλικός του Σκανδαλίδη αντικαθιστά την παραιτηθείσα λόγο χρηματισμού συνεργάτιδα του Καμίνη!

Το makeleio είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας όλο το παρασκήνιο με την σύλληψη 49χρονης υπαλλήλου του Δήμου Αθηναίων, γραμματέως στενής συνεργάτιδος του δημάρχου Καμίνη που πιάστηκε επ'αυτοφώρω από την ΕΛΑΣ να τα πιάνει για να παρέχει τάχα διευκολύνσεις σε καταστηματάρχες του δήμου. Η στενή συνεργάτης του δημάρχου είναι η κυρία Παναγιώτα Ψαράκη που παραιτήθηκε μετά τις αποκαλύψεις.

Στη θέση της ο δήμαρχος τοποθέτησε, προφανώς στο πλαίσιο της εξυγίανσης του δημοσίου τομέα, πρόσωπο που εκφράζει το βαθύ παλαιοκομματικό ρουσφετολογικό προσωπείο της δημόσιας διοίκησης. Τον κ.Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη.

Ποιος είναι ο κ.Λαμπρακάκης;

Διαβάστε για να καταλάβετε τι σημαίνει ρουσφέτι, βόλεμα και κομματικοκρατία.

Εργατοπατέρας που βόλεψε όλο του το σόι στο δημόσιο και στενός συνεργάτης του Κώστα Σκανδαλίδη

Με τον συνδυασμό του Γ. Καμίνη «Δικαίωμα στην πόλη» κατέβηκε ως υποψήφιος και διεκδικεί αντιδημαρχία ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων και της ΠΟΕ -ΟΤΑ Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης.

Είναι επίσης ή ήταν μέχρι πρότινος νομαρχιακός σύμβου­λος, γραμματέας της ΠΑΣΚ Δημοσίων Υπαλλήλων και πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ.

Επίσης ο κ. Λαμπρακάκης σήμερα είναι στην ΑΕΔΑ Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμου Αθηναίων (σήμερα - http://aeda.gr/board-of-directors/)

ΕΕΤΑΑ Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (http://www.eetaa.gr/eetaa_gr/ds/ds.html - πρώην διευθύνων σύμβουλος)

Πρόεδρος ΔΣ ΓΑΙΑ ΟΣΕ 2002 και 2003 (ήταν πρόεδρος - http://www.gaiaose.gr/gr/profile.php)

Η γυναίκα του Μαρία Λαμπρακάκη είναι διορισμένη στο 6ο Διαμέρισμα στο Δήμο Αθηναίων

Η νύφη του Ελισάβετ Λαμπρακάκη (γυναίκα του "πάμφτωχου" αδελφού του, που και αυτός έχει πάρει έργα από το Δήμο Αθηναίων, ως λογιστής αντικατάστησε τα air-conditions) που διαμένει σε έπαυλη στους Θρακομακεδόνες είναι διορισμένη στο Δήμο Μενιδίου (http://www.otanet.gr/axarnes/site/TelDirectory.asp)

Έχει διορίσει και την κόρη της αδελφής του σε ΟΤΑ ΦΕΚ B 146 του 28-2-2006 Απόφαση Αριθμός 5635 υπογράφτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2006 από τον Παυλόπουλο.
Διορίστηκε ο γιος του Βασίλης Λαμπρακάκης σε επιτροπή που επέβλεπε έργα...

Ο νεαρός Βασίλης μπήκε στο Υπουργείο επί Κώστα Σκανδαλίδη και πληρωνόταν από το υπουργείο στην Αθήνα, ενώ την ίδια στιγμή σπούδαζε Οικονομικά στα Γιάννενα και έμενε στην Εστία σαν φτωχαδάκι...

Ο άλλος γιος του Μιχάλης είναι σε Τράπεζα, όλοι τακτοποιημένοι μια χαρά.

Αυτός είναι ο Λαμπρακάκης και το σόι του. Και μετά λέμε για αξιοκρατικές επιλογές. Να τις χαίρονται εκεί στον διεφθαρμένο κομματικό μηχανισμό του Δ.Αθηναίων.
makeleio.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top