Select Menu

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Αυστραλία 21/8/2012

Μια απίστευτη είδηση μετέδωσε πριν απο λίγο το κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι ABC το οποίο έχει να κάνει με τη Σερβία και το τραπεζικό της σύστημα και το οποίο αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα κάτω απ τη ζώνη ενάντια στο ευρώ.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας κ.Ίβιτσα Ντάτσιτς, είχε φέρει στη Βουλή έναν νόμο προς ψήφιση, ο οποίος είχε να κάνει με σοβαρές αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και παρά τις έντονες διαφωνίες μέσα στην σερβική κυβέρνηση για το κατα πόσον θα μπορούσε ο νόμος αυτός να αναβαθμίσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας, ο νόμος ψηφίστηκε χτές και θα τεθεί σε εφαρμογή απο το 2013.

Οπως μετέδωσε το κρατικό αυστραλέζικο κανάλι, σύμφωνα με τον νέο αυτόν νόμο, η Τράπεζα της Σερβίας, συμφερόντων Ροθτσάιλντ (όπως και οι περισσότερες κεντρικές Τράπεζες), υποχρεούται πλέον να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ και φυσικά να ενάντια στις διεθνείς αγορές κι αυτό απο μόνο του έχει σημάνει συναγερμό τόσο στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, όσο και στους διεθνείς επενδυτές.

Αυτό καθ΄αυτό το γεγονός έχει τεράστια σημασία τόσο για την οικονομία της Σερβίας, όσο και για τη διεθνή οικονομία και οι επιπτώσεις στο ευρώ θα είναι καταλυτικές, αφού αναμένεται να ακολουθηθεί ντόμινο απο χώρες που πλήττονται αυτή τη στιγμή απο την ευρωπαική κρίση του ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Σχολιάζοντας το γεγονός ο κεντρικός θησαυροφύλακας της Αυστραλίας Γουέιν Σουόνγκ, είπε οτι "Το συγκεκριμένο θέμα δε νομίζω ότι θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το διεθνές τραπεζικό σύστημα, μιας και η κάθε χώρα έχει τους δικούς της κανόνες", αποκρύπτοντας ασφαλώς το γεγονός οτι η παγκόσμια οικονομία ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό απο την οικογένεια Ρόθτσάιλντ και οτι κάθε "επαναστατική" ενέργεια ενάντια στα συμφέροντα της οικογένειας αυτής, αποτελεί...αιτία πολέμου!

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένεται να αντιδράσει σφόδρα ενάντια στην απόφαση αυτή των Σέρβων, που ουσιαστικά θέτουν την κεντρική τους Τράπεζα στην υπηρεσία του λαού της Σερβίας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και την αντίδραση των αγορών σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Κατ' εμέ, εαν τελικά ο νόμος ισχύσει και ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ, αυτό ίσως αποτελέσει και το πρώτο σκληρό χτύπημα ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και τον Σιωνιστικό Ιμπεριαλισμό, αποτελώντας και το εφαλτήριο για μια γενικευμένη αντίδραση ενάντια στα τραπεζικά συμφέροντα της διεθνούς Μαφίας των Ροθτσάιλντ.

Για ό,τι νεώτερο, θα ενημερώσουμε αμέσως με νέα ανάρτηση.


 Πηγή: ABC Australia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top