Select Menu

Την δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν σκοπεύει να περικόψει συντάξεις των 700 ευρώ, ξεκαθάρισε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να μπουν και περιουσιακά κριτήρια στα προνοιακά επιδόματα.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ο Κόσμος του Επενδυτή», ο κ. Βρούτσης είπε ότι στο νέο πακέτο μέτρων δεν θα υπάρχουν μειώσεις στις συντάξεις των 700 ευρώ, και τόνισε πως δεν θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης.

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής περιουσιακών κριτηρίων, πέρα από τα εισοδηματικά, στα προνοιακά επιδόματα, όπως και καταβολής του ΕΚΑΣ μόνο σε όσους έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας.

Ο υπουργός δήλωσε ότι δεν κρίνει σκόπιμη την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top