Select Menu

Σύμφωνα με πληροφορίες το Crash στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί την Παρασκευή (13/7), παίρνει την πρωτοβουλία να στείλει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο τους επικεφαλής της κατοχικής Τρόϊκας.

Την Λαγκάρντ, τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε ,τον Μπαρόζο και τον Ρομπάι. Ώστε να δικαστούν -όπως αρμόζει από το διεθνές δίκαιο-για το ανθρωπιστικό έγκλημα που συντελείται- με δική τους υπαιτιότητα- από τον Απρίλιο του 2010 στη χώρα μας και που έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική γενοκτονία του λαού των Ελλήνων.
Στην μηνυτήρια αναφορά, η οποία συντάχθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του Συνταγματολόγου κ. Κώστα Χρυσόγονου, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του τμήματος Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πρώτοι βάλαμε την υπογραφή μας οι άνθρωποι του «Crash»: ο Γιώργος Τράγκας, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Παναγιώτης Τζένος και ο Αντώνης Πρέκας.
Ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δημοσιεύεται στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού CRASH και θα αναρτηθεί και στην διεύθυνση www.facebook.com/giorgostragas προκειμένου όποιος συμφωνεί και θέλει, να μπορεί να προσυπογράψει την προσφυγή.
Υπενθυμίζουμε οτι Μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί 2 προσφυγές η πρώτη στις 11/10/2011( Καταγγελία Γεριτσίδου στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ -ICC) και η δεύτερη στις 02/03/2012 (Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ - ICC)
Η πρώτη προσφυγή στρέφεται κυρίως κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου και ή δεύτερη κατά των Κάρολου Παπούλια, Γεωργίου Α. Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Θεόδωρου Γ. Πάγκαλου και Παντός άλλου υπευθύνου. Η διαδικασία είναι αυτεπαγελτη και τα εγκλήματα που εξετάζονται στην περίπτωσή τους είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία. 

Επίσης έχουν αποσταλεί εκατοντάδες επιστολές και e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και ΓΑΠ … και τρέχει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα (petition) προς τον Εισαγγελέα του Δικαστηρίου να επισπεύσει τις διαδικασίες για να τιμωρηθούν οι ένοχοι : Save Greece! Save the cradle of western civilization! ( ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! )
Το επίσημο ιστολόγιο του Δικαστηρίου μπορείται να το βρείτε εδώ http://www.icc-cpi.int/menus/icc/όπως το Καταστατικό της Ρώμης βάση του οποίου εκδικάζει το δικαστήριο, πως τεκμηριώνονται τα εγκλήματα και όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top