Select Menu

Οι χώρες του νότου συντονίζουν τις ενέργειές τους και η Ελλάδα απουσιάζει… Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία, οι τρεις χώρες που είναι στο στόχαστρο των κερδοσκόπων και είναι και οι χώρες που θα μπουν σε μηχανισμό στήριξης…

Όσο και να διαψεύδεται, γίνεται κοινή προσπάθεια να ισχύσει η συμφωνία των Βρυξελλών, που προβλέπει άμεση χρηματοδότηση των τραπεζών από τον μόνιμο μηχανισμό ESM. Όσο και να διαψεύδεται η επιστολή, γίνεται κοινή προσπάθεια να πιέσουν τη Μέρκελ, αφού ο Σόιμπλε προ ημερών είχε ταχθεί υπέρ της χρηματοδότησης κρατών απευθείας από το μηχανισμό, αλλά να λογοδοτούν οι κυβερνήσεις, δηλαδή ο κόσμος!

Τι ζητούν οι τρεις χώρες; Το αυτονόητο! Όμως η απουσία της Ελλάδας παραμένει εκκωφαντική από αυτή τη δράση. Και γιατί απουσιάζει η Ελλάδα; Γιατί αν έρθει χρήμα από το μηχανισμό χωρίς να λογοδοτεί το κράτος, θα υπάρξει έλεγχος στις τράπεζες, που αυτό δεν το θέλουν καν οι τραπεζίτες! Μην βγει και η έκθεση της Blackrock στη φόρα… Ας πληρώσει και πάλι ο λαός!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top