Select Menu

Με τις απόψεις της Δημιουργίας Ξανά για την αγορά σαφώς και συμφωνούμε. Το ίδιο και με τον φιλελευθερισμό. Όχι όμως με τον «γιαλατζί» φιλελευθερισμό, ενός ανθρώπου που παρουσιάζεται ως το «νέο κι άφθαρτο», ως ο «αυτοδημιούργητος και δίχως σχέσεις με το Κράτος», ενώ έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια αθρόα έργα στο Δημόσιο.

Έγραφε ο κ. Τζήμερος πως εγκατέλειψε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ ως τρόπο αντίδρασης στην υποτέλεια σε ένα άδικο σύστημα. Παρά ταύτα όταν ήλθε η ώρα για τις δουλειές με το Κράτος – άρα και τις επαφές με το σύστημα χρηματοδότησης πολλών διαφημιστικών εταιρειών – ο ακτιβισμός του περιορίστηκε.

Όπως σήμερα αποκαλύπτουμε λοιπόν, η εταιρεία του Βολιώτη διαφημιστή Reverse εκτός των σχέσεων με μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες μεταξύ των οποίων και την Alapis του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ουκ ολίγες φορές συνεργάστηκε με τον μεγάλο «εχθρό». Το «κακό Κράτος» που τόσο βρίζει ο κ. Θάνος Τζήμερος. Μάλιστα οι δουλειές του φιλελεύθερου Τζήμερου πήγαν πολύ καλά στα χρόνια του Κώστα Σημίτη.

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Οι κρατικοί πελάτες του κ. Τζήμερου ήταν Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων, τον ΟΛΠ και φυσικά το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, παρά τις θέσεις της προηγούμενης εβδομάδας πως «κάθε μετανάστης είναι ένας Έλληνας άνεργος»!

Κατά τα άλλα το Κράτος είναι κακό, είναι άδικο και δεν πρέπει οι απλοί πολίτες να το πληρώνουν. Ε βέβαια και δεν πρέπει αφού τα λεφτά μας πηγαίνουν στις τσέπες κάτι Τζήμερων.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top