Select Menu

Μούγκα τα καθεστωτικά μέσα από το πολύ μεγαλο θέμα που ανέδειξε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ2 την Παρασκευή τη νύχτα για την παρουσιαζόμενη ως αυτοχειρία του φρούραρχου του Βαρδή Βαρδινογιάννη, υποστρατηγου εν αποστρατεία Αθανασίου Γκοτσόπουλου που πυροβολήθηκε(αυτοπυροβολισμός παρουσιάζεται απο την φοβισμένη αστυνομία, γιατί άραγε;), ΜΕΣΑ και όχι κοντά, όπως λένε κάποιοι για να υποβαθμίσουν το μειζον θεμα, στη βίλα του μεγιστάνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μετά δυσκολίας γνωστα, ο Γκοτσόπουλος μέσα σε ιδιωτικό χώρο που χρησιμοποιείται ως αιθουσα σκοποβολής γύρισε αιφνιδιαστικά δίπλα από το φύλακα της βίλας, έστρεψε το όπλο πάνω του και άρχισε να πυροβολεί. Έφερε τραύματα από το δικό του όπλο, στο κεφάλι και στο στήθος. Την νεκροψία-νεκροτομή δεν διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία αλλά το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γιατί;

Ο Θανάσης Γκοτσόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην Αιγιάλεια αλλά και στα Καλάβρυτα (καθώς καταγόταν από τον Μικρό Ποντιά), είχε μεταξύ άλλων, διατελέσει Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αιγίου (1997-2000) και μάλιστα επί των ημερών του (1999) εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου στην οδό Σολωμού, ενώ υπηρέτησε και ως Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας.

Προήχθη μέχρι το βαθμό του υποστρατήγου και αποστρατεύτηκε -υπηρετώντας στην Τρίπολη ως διευθυντής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου- με το βαθμό του εν αποστρατεία αντιστρατήγου.

Ήταν παντρεμένος με Μαρία Τρεμπέλα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top