Select Menu

Λίγο ακόμη και θα καταλάβουμε όλοι ότι η παραμονή ή όχι στο ευρώ δεν είναι πλέον στο χέρι μας. Η κατάσταση της χώρας και η βλάβη που έχει υποστεί είναι μην αναστρέψιμη. Ότι και να συμβεί στην διακυβερνητική του Ιούνη στην Ευρωζώνη και όσα αναπτυξιακά μέτρα και να ληφθούν δεν θα προφτάσουν να αποδώσουν ώστε σώσουν χώρα και κυρίως όλα δείχνουν ότι δεν θα δοθούν χωρίς κόστος.

Είτε με Σαμαρά και συνέχιση του Μνημονίου είτε με Τσίπρα και καταγγελία η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να περάσει λίγους μήνες πολύ δύσκολους πριν πατήσει γερά σηκώσει κεφάλι και Ψηλώσει στην Ιστορία. Ίσως με Σαμαρά να καθυστερήσει λίγο αυτή η εξέλιξη και μιλάμε μόλις για 1-2 μήνες.

Την Δευτέρα πάντως -είτε έτσι είτε αλλιώς- για όλα θα φταίει το ευρώ. Η προεκλογική εκστρατεία πήγε πάρα πολύ καλά σε επίπεδο ιδεών και οι Ελληνικές ελίτ σε πλήρη σύγχυση και πανικό επέτρεψαν στον Αντώνη να κάνει το ευρώ κομβικό θέμα.

Έτσι απλά από δευτέρα για ότι κακό συμβεί στο τόπο μας και σε μας τους ίδιους στις οικογένειές μας δεν θα φταίει το Μνημόνιο αλλά το ευρώ. Για αυτό το λόγο όσα ζούμε έχουν χαρακτηριστικά ωρίμανσης του Ελληνισμού. Έρχονται συγκλονιστικές συνειδητοποιήσεις για όλους μας.

Και εκεί γύρω στα Χριστούγεννα πάντως το πράγμα θα έχει λήξει και οι ευρωπαϊστές θα ηττηθούν συντριπτικά ταυτιζόμενοι με την χειρότερη περίοδο που γνώρισε το τόπος. Λίγο ακόμη…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top