Select Menu


Ο "άνθρωπος των ημερολογίων του Άκη Τσοχατζόπουλου", ο Γιάννης Σμπώκος  – άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού και γενικός διευθυντής Εξοπλισμών από το 1997 έως το 2000- σπάει τη σιωπή του. 

Σε δήλωση που παραχώρησε στη Real News εκφράζει την έκπληξή του για όσα αποκαλύπτονται: «Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με «μαύρο» χρήμα ή παράνομο πλουτισμό. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Όταν κληθώ από τις δικαστικές Αρχές, θα το αποδείξω με στοιχεία, θα μιλήσω στη δικαιοσύνη», υποστηρίζει. Εκτός από έκπληξη, έκδηλη είναι και η δυσαρέσκειά του «για τα όσα αναληθή γράφονται, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ο Γιάννης Σμπώκος, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην υπόθεση για την προμήθεια των υποβρυχίων, βρίσκεται ξανά στη δίνη του κυκλώνα λόγω των σημειώσεων του πρώην υπουργού, ο οποίος του ζητάει συνεχώς χρήματα. Χρήματα για τα οποία ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών δηλώνει άγνοια.

Φράσεις όπως «Γιάννη, δεν έχεις δικαίωμα να τα κρατήσεις, εσύ δεν είσαι κλέφτης, εσύ δεν είσαι απατεώνας!» δείχνουν απρόσμενη τροπή στη συνεργασία των δύο αντρών και παραπέμπουν σε ύποπτες πληρωμές γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα. Στα ημερολόγια του προφυλακισμένου πρώην υπουργού, ο Α. Τσοχατζόπουλος απευθύνεται στον Γ. Σμπώκο ως το πρόσωπο που είχε αναλάβει τη διαχείριση μέρους των χρημάτων, αλλά στην πορεία έκλεισε τη στρόφιγγα.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top