Select Menu

Το γύρο του κόσμου κάνει το επεισόδιο της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη στην πρωινή εκπομπή του Ant1 όταν ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου και χαστούκισε την Λιάνα Κανέλλη.


«Ελλάδα: Ένας υποψήφιος νεοναζί βουλευτής χτύπησε δύο εκλεγμένες γυναίκες βουλευτές» γράφει η γαλλική «Le Figaro». Το ρεπορτάζ περιγράφει το γεγονός τονίζοντας την απότομη άνοδο της Χρυσής Αυγής αλλά και την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον υποψήφιο βουλευτή για ληστεία το 2007.


Η Washington Post αναφέρει ότι μέλη του εξτρεμιστικό κόμματος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε κατά βουλευτών της αριστεράς κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι. «Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης» προσθέτει.


Το επεισόδιο δημοσιεύει και η τουρκική Sabah στην ηλεκτρονική της έκδοση λέγοντας ότι «γυναίκα βουλευτής ξυλοκοπήθηκε από πολιτικό της αντίπαλο κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής». Το ρεπορτάζ παρουσιάζει το συμβάν ενώ κάνει λόγο για απεγνωσμένες προσπάθειες του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη να σταματήσει τον Ηλία Κασιδιάρη.



«Άσχημες σκηνές εκτυλίχτηκαν σε πρωινή εκπομπή ελληνικού καναλιού όταν πολιτική συζήτηση πήρε βίαιη τροπή. Ο υποψήφιος βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος «Χρυσή Αυγή» σηκώθηκε από την καρέκλα του και χαστούκισε την Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ» αναφέρει η βρετανική Telegraph.



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top