Select Menu


«Το ερώτημα αυτών των εκλογών δεν είναι ευρώ ή δραχμή. Το δίλημμα είναι εντός ή εκτός μνημονίου», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Ελληνες, Πάνος Καμμένος, σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά καθώς όπως είπε «εκείνος που εκβιάστηκε, που άλλαξε θέση ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ που τώρα με τα ίδια μέσα απειλεί το λαό», ενώ τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός δεν απειλείται».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε ότι: «Τόλμησε ο κ. Βενιζέλος να ρωτήσει που βάλαμε την υπογραφή μας και την ίδια στιγμή ήταν εκείνος που στην εξεταστική υπέγραψε την αθώωση του κρατούμενου σήμερα Ακη Τσοχατζόπουλου».

Επικαλέστηκε ακόμη στοιχεία που απεστάλησαν, όπως είπε, γραπτώς από τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Ζανιά, από τα οποία, προκύπτει ότι δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση του ελληνικού δημοσίου με τη Siemens.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top