Select Menu

Γιατί εδώ γράφουμε τα πράγματα ως έχουν. Με πάθος για την Ελλάδα, με άποψη αλλά όχι διαστρέβλωση. Τα φίδια άλλωστε, είναι για τα …φίδια!
Ήταν η μόνη δημοσκόπηση που έπεσε μέσα γιατί ως γνωστόν, money talks, bullshit walks.
Και η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, πληρώθηκε με πολλά εκατομμύρια.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο με τα ποσοστά, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε στο εξωτερικό. Διαβάστε το προσεκτικά, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό αφού έχει και τα ποσοστά που διέρρευσαν και έπεσαν με απόλυτη ακρίβεια μέσα στα σημερινά τελικά!
[(ANSAmed) – ATHENS, JUNE 14 – At this coming Sunday’s elections, the centre-right Nea Dimocratia Party, led by Antonis Samaras and in favour of the Memorandum signed between Athens and its international creditors, should obtain 29% of votes, against
26% due to go to the far-left Syriza party, that intends to re-negotiate the agreements. These figures emerge from a poll carried out in secret by Nea Dimocratia and released in Athens last night. The news led to a spurt on the Athens stock exchange of 12.55%.

The information has been given to ANSA by a journalistic source in Athens, deliberately leaked by Nea Dimocratia.
 Official polls are banned by law in Greece during the two weeks leading up to presidential elections. (ANSAmed).

(ANSAmed) - ΑΘΗΝΑ, 14 Ιουνίου - Στις ερχόμενες εκλογές της Κυριακής, η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά η οποία είναι υπέρ του μνημονίου που υπεγράφη μεταξύ της Αθήνας και των διεθνών πιστωτών της, πρόκειται να λάβει το 29% περίπου των ψήφων, έναντι 26% του αριστερού-άκροαριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ , το οποίο σκοπεύει να επαναδιαπραγματευτεί τις συμφωνίες. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε κάτω απο απόλυτη μυστικότητα απο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και κυκλοφόρησε στην Αθήνα χθες το βράδυ. 
Η είδηση ​​οδήγησε σε μια έκρηξη  12,55% του γενικού δείκτη τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών .


Οι πληροφορίες έχουν δοθεί στην ANSA, απο δημοσιογραφική πηγή στην Αθήνα, οι οποίες σκόπιμα διέρρευσαν από τη Νέα Δημοκρατία, λόγω του ότι οι επίσημες δημοσκοπήσεις απαγορεύονται από το νόμο στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που απομένουν μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. (ANSAmed).


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top