Select Menu

Μετάφραση - Σχόλια: Πύρινος Λόγιος

Το κρατικό κανάλι της Αυστραλίας, στηλίτευσε χτές το ντροπιαστικό γεγονός που έλαβε χώρα στη πατρίδα μας, ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και στις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου αντίστοιχα. Οι Αυστραλοί δεν χαρίστηκαν και αποδίδουν το συμβάν σε μια στημένη τηλεοπτική εκπομπή, που είχε σκοπό αφ ενός τα τηλεοπτικά νούμερα και αφ ετέρου την σκόπιμη έκθεση των ακροδεξιών.

Το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού έχει ως εξής:
Ένας εκπρόσωπος του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα χτύπησε επανειλημμένα μια γυναίκα αριστερός πολιτικό, και έριξε ένα ποτήρι νερό σε ένα μιαν άλλη, επίσης αριστερή, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδωση!


Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξελέγη στο κοινοβούλιο της Ελλάδας στις εκλογές του περασμένου μήνα, συμμετείχε σε πολιτική συζήτηση με το γυναικείο "ζευγάρι"(!) (σ.σ. λέτε να ξέρουν κάτι που εμείς δε ξέρουμε;) σε μια επίδειξη αντιπαράθεσης.


Στο βίντεο βλέπουμε να πετάει ένα ποτήρι νερό σε μια από τις γυναίκες, την ειρήνη δούρου, εκπρόσωπο του αριστερού κινήματος ΣΥΡΙΖΑ και την οποία και αποκαλεί  «ξινή». Όταν η άλλη γυναίκα παρεμβαίνει, η οποία είναι επίσης εκρόσωπος του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδας ΚΚΕ, εκείνος την ραπίζει στο πρόσωπο τρεις φορές! Πρόκειται για μία δυναμική δημοσιογράφο, την Λιάνα Κανέλλη, πασίγνωστη στην Ελλάδα τόσο για την εκπληκτική της γνώση της Ελληνικής γλώσσας (η οποία και αποτελεί το μεγάλο όπλο της στις πολιτικές αντιπαραθέσεις) όσο και για τον ...εριστικό της χαρακτήρα, που φέρνει πολλές φορές σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές της και επίσης, μανιώδη καπνίστρια!


Ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να έχει προκληθεί όταν μία από τις γυναίκες που αναφέρονται και συγκεκριμένα η ειρήνη Δούρου σχολίασε την φερόμενη συμμετοχή του σε ένοπλη ληστεία το 2007.


Μετά το επεισόδιο, ο Κασιδιάρης ήταν κλειδώθηκε απο τους floor manager σε ένα δωμάτιο του τηλεοπτικού στούντιο, αλλά έσπασε την πόρτα και διέφυγε, αφού προηγουμένως κάλεσε σε βοήθεια...ομοιδεάτες του!


Οι Έλληνες εισαγγελείς έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης, και σήμερα η αστυνομία ψάχνει για τον Κασιδιάρη. Το περιστατικό ήρθε ακριβώς μία εβδομάδα πριν η Ελλάδα πάει εκ νέου στις κάλπες και πάλι σε μια προσπάθεια για να σπάσει το πολιτικό αδιέξοδο στη χώρα.

Δείτε το βίντεο του ρεπορτάζ μετά το 1.23'

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top