Select Menu

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ 25%  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ  Α.Ε 3,7%!

Ψέματα στα μούτρα του ελληνικού λαού σερβίρουν οι τρομαγμένοι της Συγγρού. Στην δημοσκόπηση της VPRC βλέπουμε τρία σημεία από τα οποία διαφαίνονται ότι πιθανόν η δημοσκόπηση να είναι πληρωμένη. Να σημειώσουμε εδώ, οτι τα επίκαιρα από την αρχή της δημιουργίας τους, στηρίζουν την κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας μέσα από την αρθρογραφίας τους.

Χαρακτηριστικό του τραγελαφικού της δημοσκόπησης είναι και το δείγμα των 804 ατόμων!

Αυτό δεν μας αφορά. Θυμηθείτε όμως είναι η ίδια εταιρία που προεκλογικά έδινε πάνω από 20% στην ΝΔ, 2ο το Πασόκ και χαμολότερους τους ΑΕ και σύριζα. Τώρα έρχονται λοιπόν και 10 μέρες μετά τις εκλογές μας σερβίρουν προπαγάνδα. Είναι δυνατόν σε 10 μέρες το εκλογικό σώμα να άλλαξε γνώμη τόσο γρήγορα; Ας δούμε λοιπόν τι ισχυρίζεται η VPRC.

Πρόθεση Ψήφου ΝΔ: 14,2% ΣΥΡΙΖΑ: 20,3%  ΠΑΣΟΚ: 10,9% Ανεξάρτητοι Έλληνες: 3,7%  δηλαδή ο Καμμένος και οι Α.Ε. έχασαν 7 μονάδες σε δέκα μέρες; Που τα πουλάς αυτά ρε Λιβάνη;

 ΚΚΕ: 4,4%  . Σε 10 μέρες 4ις μονάδες το ΚΚΕ; (Όχι οτι μας νοιάζει μακάρι να είναι έτσι ισχυρο ΚΚΕ ισχυροί μεγαλοβιομήχανοι, αλλά αυτό το ποσοστό δεν ισχύει)

 Χρυσή Αυγή: 2,2%.... Άλλη μούφα. Σχεδόν 5 μονάδες κάτω σε 10 μέρες;

 ΔΗΜΑΡ: 6,1% Δημοκρατική Συμμαχία: 1,1%

 Δημιουργία Ξανά: 1,6% Μήπως προσπαθούν να αναγκάσουν τον Τζήμερο να συνεργαστεί;

 Άλλο κόμμα: 2,3% Αναποφάσιστοι: 17,3% ΔΞ/ΔΑ: 6,0%

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top