Select Menu



Τελικά αυτός ο λαός έχει πολύ χιούμορ και μάλλον επίτηδες έβαλε τους ναζιστές στη Βουλή. Ψήφισε τη Χρυσή Αυγή για να γελάσει το χειλάκι μας μέσα στην πίκρα.

Γι’ αυτό μην παίρνετε στα σοβαρά το Μιχαλολιάκο και τα παλικάρια του. Πρόκειται για τους νέους κονφερανσιέ της Βουλής τώρα που ο Καρατζαφέρης είναι παρελθόν.

Με ποιον θα γελούσε ο κόσμος και για ποιον θα έβγαζε σε χρόνο ρεκόρ τόσα ανέκδοτα. Γιατί ο ελληνικός λαός μπορεί και γελά ακόμη και με τους ναζιστές.

Χαμός λοιπόν στο διαδίκτυο:

“Αντί ο Γιωργάκης να νομιμοποιήσει τη φούντα, κατάφερε να νομιμοποιήσει τη… Χούντα


“Πως λειτουργεί το ξυπνητήρι Χρυσή Αυγή; Στο πρώτο κουδούνισμα λέει «εγέρθητω» στο δεύτερο σε πετά με τις κλοτσιές έξω”


“Τι θα κάνουν όλοι οι Έλληνες αυτό το καλοκαίρι, μετά την είσοδο της μαύρης Χρυσής Αυγής; Μαύρισμα χωρίς να πάνε στην παραλία”


“Ποια θα είναι πρώτη πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής; Να καταργηθούν οι αριστερόχειρες”

Mέχρι και χιουμοριστικό βιντεάκι του Χάρρυ Κλυνν έχει αρχίσει να κάνει το γύρο του διαδικτύου, με αφορμή το "εγέρθητι" του Χρυσαυγίτη, στους δημοσιογράφους.

Τίτλος του βίντεο: Εγέρθητι, μην κινήστε!



Ασφαλώς όπως κάποιοι παλαιότεροι γνωρίζετε, πρόκειται για ενσταντανέ απο το έργο του "ΤΊΠΟΤΑ" που εκδόθηκε το 1987, σατυρίζοντας τον απίθανο εκείνον τύπο, τον Χρήστο Σαρτζετάκη, που το έπαιξε πολύ άγαρμπα ομολογώ "Πρόεδρος Δημοκρατίας", ελέω Ανδρέα Παπανδρέου! Το ενσταντανέ αυτό σατίριζε τις ...βάσεις των Αμερικανών, που όλο ...έφευγαν και όλο έμεναν! Είδατε όμως πόσο διαχρονικός είναι ο Βασιλάκης; Τόσο πολύ μπροστά ήταν απο την εποχή του, που ...προέβλεψε κατα κάποιο τρόπο την είσοδο των ναζιστών στη Βουλή! Θα μου πείτε, εδώ μπήκε στη Βουλή ο μεγαλύτερος βλάξ που γέννησε αυτή η χώρα, στους ναζιστές θα κολλούσαμε;
Ελα μου ντε!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top