Select Menu

Για να ακουστεί και μια άλλη φωνή, γιατί προσωπικά έχω ΓΚΑΝΙΑΣΕΙ με τις οσφυοκαμψίες στο Ευρώ και στους Ευρω-εξοντωτές μας (και ουδόλως εταίρους μας) που ακούω μέρα νύχτα απ'τη συστεμική προπαγανδα στα ελληνικά ΜΜΕ.

Ο ηγέτης του βρετανικού κόμματος της ανεξαρτησίας, Nigel Farage, στην τελευταία του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο δήλωσε πως αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δύναται να αντιμετωπίσουν μαζικές εξεγέρσεις, αποτέλεσμα των μέτρων λιτότητας που παίρνουν οι κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Ο Farage έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στο Ευρωκοινοβούλιο για την αλματώδη άνοδο «εξτρεμιστικών κομμάτων» που θα μπορούσαν να ανασυστήσουν την εθνικιστική σοσιαλδημοκρατία, σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου οι πρόσφατες εκλογές θυμίζουν τις εκλογές του 1932 στην Γερμανία.



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top