Select Menu

Του γυρνάει μπούμερανγκ του Σαμαρά η επιστροφή της Ντόρας αφού η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κλείνει αλλά ανοίγει περισσότερο.

Και δεν μιλάμε για τις γνωστές "δημοσκοπήσεις" που εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά ή πολιτικά συμφέροντα οι οποίες δίνανε για τις εκλογές της 6ης Μαϊου 26% στη ΝΔ και 20% στο ΠΑΣΟΚ και τελικά πήρανε 19% και 13% αντίστοιχα.

Στη δημοσκόπηση που παρήγγειλαν στη Συγγρού τα πράγματα είναι τραγικά για τον Σαμαρά ο οποίος ετοιμάζεται για το αναπόφευκτο. Δηλαδή να μην γίνει ποτέ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Γνωρίζει άλλωστε οτι με μια δεύτερη συνεχόμενη εκλογική ήττα σε διάστημα μόλις ενός μήνα, θα του δείξουν άμεσα τον δρόμο της εξόδου.

Ήδη χιλιάδες στελέχη και ψηφοφόροι απο την Λαική Δεξιά και τους λεγόμενους Καραμανλικούς περιμένουν πως και πως να τον ξαποστείλουν! Γνωρίζουν όμως άραγε οτι το φαβορί για την διαδοχή θα είναι η Ντόρα, η κόρη του Μητσοτάκη;; Δυσείωνο προβλέπεται το μέλλον για την παράταξη που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής η οποία είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί οσονούπου σε ενα μικρό πολιτικό μαγαζάκι που θα τσακώνονται για το ποιος θα το ελέγχει!

Απο τα αξειοσημείωτα της δημοσκόπησης:

1. Μάχη για την τρίτη θέση δίνουν ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες σε διψήφια νούμερα.
2. Σταθερά τα ποσοστά των ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ,Χρυσής Αυγής όλοι μακρυά απο διψήφιο.
3. Ο κόσμος του Καρατζαφέρη συσπειρώνεται μετά τις τελευταίες συνεχόμενες "προδοσίες" και το ΛΑΟΣ μαζί με τον σχηματισμό Τζήμερου-Μάνου θα δώσουν μάχη για την Βουλή.
4. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα μικρότερα κόμματα βλέπουν τα ποσοστά τους να εξαερώνονται.

Θα επανέλθουμε...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top